Moje nákupy přes internet

Moje nákupy přes internet

10. 12. 2014
První věc, kterou jsem koupila, byl stojan na noty pro vnučku. V obchodě s hudebninami měli jen černé a v nabídce on line obchodů krásně barevné. Objednala jsem růžový na dobírku. Třetí den jsem měla nákup bez problémů doma levněji než v obchodě i s poštovním poplatkem.
Další položka byly tapety. Takový výběr barev, vzorů a kvality. V hravých prezentacích na webových stránkách jsem si mohla virtuálně vyzkoušet různé tapety na stěnách ladících s potahy křesel či s kobercem. Vybírala jsem dlouho, tapety i obchod, ve kterém jsem pocítila vstřícnost, tradici i kvalitu. Platila jsem předem bankovním převodem a trochu jsem trnula, zda jsem nenaletěla podvodníkům. Protože můj výběr nebyl na skladě a byl objednáván ze zahraničí, čekala jsem na zboží týden. Majitel obchodu mě na to upozornil a průběžně mě informoval.
Během minulých osmi let, kdy tento druh nakupování používáme, jsme se nezklamali ani jedenkrát. Stojací lampu, plážová lehátka, zahradní technika, sazenice rostlin, knihy, koření a jiné spotřební zboží jsme v klidu domova vybrali. Vše nám bylo v pořádku doručeno v plné kvalitě a bez problémů. Dokonce jsme si objednali i boty, ovšem přes kamenný obchod, kde jsme si je důkladně vyzkoušeli. Tak jsem si také pořídila na začátku roku i svůj nový foťáček Lumix a mohu se učit fotografovat s vlastní expozicí. 
Je to opravdu dokonalé nakupování s velkým výběrem, s rozmyslem a snadným doručením.
internet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Thanh Hang Truong
Dobrý den, jmenuji se Truong Thanh Hang a studuji 3. rokem na Vyskoké škole ekonomické v Praze a v rámci bakalářské práce zkoumám fenomén seniorů na sociálních sítích. Poprosím vás proto vyplnění krátkého dotazníku https://seniori-na-socialnich-sitich.vyplnto.cz/
Mi Lac
Také mi hodně pomáhá když hledám nějaké zboží. Samozřejmě více vyhledavači a na hodně kšeftech je úplně stejný popis výrobků. Tak se snažím využívat obchody které nepapouškujou ale dělaji si svoje vlastní popisy zboží.
Alena Tollarová
Právě dneska mi přišla zásilka mojí oblíbené pochoutky - kustovnice čínské. V e-shopu 289,- Kč á kg, v ceně je i poštovné. Zaplaceno kartou z domova. Ve městě v obchodě kg á 350,- Kč. Takže výhoda je jasná.
Zoja Sedláčková
Taky hodně nakupuji přes internet, nebaví mne lítat po obchodech. A navíc tady ani žádné nejsou :-). U vyzkoušených také platím předem, u nových na dobírku. Zatím jsem větší problém nezaznamenala. Teď ale zrovna řeší Toník problém s nákupem přes Aukro. Tam se platí předem, údajně garantují vrácení peněz, když se obchod neuskuteční. Ale skutek utek. Dodavateli zrušili na Aukru účet a Toníkovi napsali, že pokud mu dodavatel peníze nevrátí, má se obrátit na policii. Tak nevíme.
Radovan Cakl
Hani, mám podobně dobrou zkušenost s nákupy v eshopech. U vyzkoušených platím, pokud to umožňují, on-line kartou, jinak převodem. Stalo se nám, že obchod neměl jednu z položek, inzerovaných SKLADEM dostupnou, a jako omluvu poslal dárek. Jednou přišel velkokvětý ibišek zlomený vinou nedokonalého zabalení. Po informování dodavatele přišel bezplatně nový. Jen jednou Jíťa objednala kytičky, ale ČP je dodala asi za 14 dní po odeslání. Pochopitelně šly na kompost. Ale to se prý u ČP stává,.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...