Moje nákupy přes internet

Moje nákupy přes internet

10. 12. 2014
První věc, kterou jsem koupila, byl stojan na noty pro vnučku. V obchodě s hudebninami měli jen černé a v nabídce on line obchodů krásně barevné. Objednala jsem růžový na dobírku. Třetí den jsem měla nákup bez problémů doma levněji než v obchodě i s poštovním poplatkem.
Další položka byly tapety. Takový výběr barev, vzorů a kvality. V hravých prezentacích na webových stránkách jsem si mohla virtuálně vyzkoušet různé tapety na stěnách ladících s potahy křesel či s kobercem. Vybírala jsem dlouho, tapety i obchod, ve kterém jsem pocítila vstřícnost, tradici i kvalitu. Platila jsem předem bankovním převodem a trochu jsem trnula, zda jsem nenaletěla podvodníkům. Protože můj výběr nebyl na skladě a byl objednáván ze zahraničí, čekala jsem na zboží týden. Majitel obchodu mě na to upozornil a průběžně mě informoval.
Během minulých osmi let, kdy tento druh nakupování používáme, jsme se nezklamali ani jedenkrát. Stojací lampu, plážová lehátka, zahradní technika, sazenice rostlin, knihy, koření a jiné spotřební zboží jsme v klidu domova vybrali. Vše nám bylo v pořádku doručeno v plné kvalitě a bez problémů. Dokonce jsme si objednali i boty, ovšem přes kamenný obchod, kde jsme si je důkladně vyzkoušeli. Tak jsem si také pořídila na začátku roku i svůj nový foťáček Lumix a mohu se učit fotografovat s vlastní expozicí. 
Je to opravdu dokonalé nakupování s velkým výběrem, s rozmyslem a snadným doručením.
internet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.