Tipovací soutěž Wimbledon 2014
vyhrála čtenářka Dagmar Králová

Tipovací soutěž Wimbledon 2014
vyhrála čtenářka Dagmar Králová

6. 7. 2014

Po čtyřech hodinách zápas skončil velmi vyrovnaných soupeřů srbského Novaka Djokoviče a Švýcara Rogera  Federera.  V naší tipovací soutěži správně  natipovali poměr setů  3:2  ve finále správně jen 4 tipující – a získali 3 body – paní Zadražilová a Müllerová, pánové Horáček a Horenský. Ale jen paní Alžběta Müllerová správně určila jako vítěze Djokoviče, který porazil sedminásobného vítěze Wimbledonu Rogera Federera. Tak získala 2x4body. Podobně získaly 8 bodů čtyři dámy – paní Šorejsová, Holasová,  Chodorová a Králová. Paní Zadražilová věřila ve vítězství Kyrgiose a pan Horáček ve vítězství Federera.

Včera zvítězila ve Wimbledonu podruhé Květa Kvitová a porazila kanadskou Eugenii Bouchard poměrem 2:0. Jediní dva čtenáři i60-ky tipovali výsledek finále ženského finále 2:0. Byla to zkušená fanynka sportu paní Hana Šorejsová a za redakci fanda tenisu Jan Raška. Získali tak 2 body. Ale oba natipovali finále s Rumunkou Simonou Halepovou, kterou označili i jako možnou vítězku. Favoritka a finalistka z Paříže Halepová byla však vyřazena v semifinále také semifinalistkou z Paříže Eugenií Bouchard. Jen čtyři čtenáři tipovali jako vítězku v soutěži žen naši Petru Kvitovou – byly to tři dámy Zadražilová, Holasová a Králová. Jediným mužem, který tipoval vítězství Petry Kvitové byl pan Tomáš Horáček. Všichni tak získali po 3 bodech.

Jediná paní Dagmar Králová tipovala správné pořadí finalové dvojice – vítězku Petru Kvitovou a finalistku Eugenii Bouchard. Získala tak 2x3 body. Protože také měla správně vítěze mužů Djokoviče a finalistu Federera – získala celkově 16 bodů a zvítězila tak v krátké tipovací soutěži. Na druhém místě je paní Alžběta Müllerová se 14-ti body. V semifinále byla i paní Jitka Chodorová se 13-ti body a paní Hana Šorejsová se 12-ti body.

Tipující dámy tak daly lekci nám mužům, když pan Horáček byl nejlepším mužem s 10-ti body. Paní Králové zašlu diplom za 1.místo v tipovací soutěži. Vyhrála také dlouhodobou tipovací soutěž na grandslamový turnaj v Paříži 2014, takže to asi není náhoda. Stejně jako nyní vede soutěž v tipování na mistrovství světa paní Jaroslava39 a na druhém místě je zatím paní Jana104. Mužů je tady na serveru i60.cz méně, tak bychom se měli pochlapit a zlepšit své umístění.

Dnes večer by měla tančit na slavnostním plese ve Wimbledonu Petra Kvitová s Novakem Djokovičem tanec vítězů. Stejně jako v roce 2011, kdy oba získali své první velké vítězství. Podívejte se v příloze, jak jim to tehdy slušelo.

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.