Moje sbírka pro Michaela Jacksona

Moje sbírka pro Michaela Jacksona

25. 2. 2014

Chtěla bych se s Vámi všemi podělit o svoji náklonnost, kterou chovám několik desetiletí ke králi popu Michaelu Josephu Jacksonovi. Chtěla bych tuto sbírku nazvat LÁSKA. Po dlouhá léta cítím při poslechu jeho hudby andělskou nádheru. Bezpodmínečnou nekonečnou lásku, kterou ze sebe dával nám všem. Tolik zatracovaný, médii propíraný a ponižovaný, nepochopen. Zproštěn všech nesmyslných obvinění ve všech bodech obžaloby...můj milovaný nevinný Michael.

Král popu je moje obrovská srdeční záležitost a jsem velmi vděčná, že naše země měla kdy tu velikou čest tohoto geniálního umělce zde hostit.

Začala jsem před léty se shromažďováním desek, knih, kazet a záznamů o něm, co byly na trhu dostupné. Vše umocnila veliká bolest, která vznikla v mém srdci 25. 6. 2009, kdy navždy odešel ten nejlepší člověk, kterého znám a jež byl chladnokrevně zavražděn a zůstaly po něm jeho tři krásné děti, nyní sirotci.

Abych překonala obrovskou lítost a smutek, který jsem nosila ve svém srdci, jako bych ztratila toho nejvzácnějšího a nejbližšího člověka, začala jsem o něm psát. Nakonec to vygradovalo až tak, že máme s ostatními jeho fanoušky z celého světa již od r. 2010 na kontě 7 knih. Jak v pevných deskách, tak e-knihy v CD podobě. Některé vyšly v Rakousku a jiné na Slovensku ve slovenštině, angličtině a němčině,další kniha je ve výrobě.

Velké poděkování patří dvěma skvělým autorkám, které daly společně s fanoušky MJJ knihy dohromady a to paní Martině Kainz z Rakouska a slečně Valérii Osztatné as. Lily Wonderland ze Slovenské republiky.

Posílám Vám tituly knih, do kterých jsem psala a malovala s ostatními jeho fanoušky, abychom se vypsali ze slz, které nám způsobil jeho nedobrovolný odchod.

S poslední knihou Rytmus lásky - láska pokračuje, jsem vyhrála soutěž o titulní malovanou stranu.

Ještě jsme poslali dvě knihy do rukou jeho nádherných dětí a jejich babičky Katherine Jackson s průvodním dopisem plným lásky a přesvědčení, aby věděli společně, že je milujeme. Výtěžek z knih, které jsme dali dohromady, šel vždy bez nároku na honorář na dětské domovy, děti s rakovinou, dětské nemocnice, lékaře bez hranic a postavila se i socha MJJ v nadživotní velikosti v Dolním Rakousku ve městě Mistelbachu. Také podporujeme zvířecí útulky a prostě pokračujeme v odkazu MJJ, protože to je ten nejvelkorysejší člověk, jež za svého života měl 39 aktivních charit a dal na ně přes půl milionu dolarů. Píši "je", protože v mém srdci žije stále.

Takto se bavím po večerech a mám z toho radost, že mohu pomoci alespoň psaným slovem a obrázky dobré věci.

Je velmi těžké rozhodnout v případě krále popu, co je pro mě největší vzácností…dostala jsem bustu krále popu MJJ, kterou Vám zasílám na fotce, kde jsem mu vytvořila čestné místo ve svém bytě. Ale vše, co jsme nashromáždila nebo byla obdarována věcmi, týkající se MJJ, jsou všechno unikáty a skvosty...protože v nich je uložena láska, která nikdy nezemře.

Dovolte mi, prosím, přidat na ukázku jeden z mých textů z našeho blogu, jež jsem v něm vyjádřila svou převelikou úctu k umělci, který je mým vzorem a měl by být modelem lidskosti pro všechny lidi na světě.

 

Vysílám lásku k nebeským výšinám

Tvůj bílý kůň s Tebou nedávno odcválal do nebeských výšin, Michaeli…

Jako by to bylo včera…

Sedím tu smutně…netancuji, ač Tvá hudba k tomu vždy nabádá…ale narušila bych tím Tvůj perfektní tanec…nezpívám, protože Tvůj zvonivý hlas v písni si chci vychutnat ve vší kráse, jež se rozléhá tak skvostně po místnosti. Vnímám všemi smysly, když vidím krále popu zpívat a tančit…v tomto Tvém životním krédu je ukryto kouzlo…kouzlo lásky a naděje, kterou jsi dával především všem dětem celého světa ve všech končinách, ale i všem, koho jsi potkal nebo byl na druhém konci světa.

Nabádal jsi lidi, aby osvobodili svá srdce od nenávisti…aby osvobodili svou mysl od starostí…aby žili jednoduše a dávali víc, než sami sobě…a také, aby očekávali od života méně a byli vždy velkorysí…

Taková přenádherná bytost chodila po naší planetě a nosila Tvé jméno – Michael Joseph Jackson.

Planeta Země…i na ni jsi nikdy nezapomněl, miloval jsi ji, jako svoji matku a děkoval Bohu za to, jak ji krásně stvořil v každém svém okamžiku do nejmenšího detailu.

Tak úchvatný pokorný král Michael na chvíli navštívil tuto zemi a zanechal zde dědictví lidstvu, které je neopakovatelné.

Při procházce parkem Tě vidím všude… můj pohled na létající ptáky kolem zaznamenává tichý šelest jejich perutí, jež mi připomíná Tvé jemné kroky a posvátnou pokoru, co v sobě nosíš…

Když objímám strom v lese, mám pocit, že objímám Tebe, hřeje mě a dává mi sílu…

Pouhý vánek mi Tě připomíná…lehký dotek a mám před sebou Tvoji celou něžnou osobnost…

V nejkrásnější orosené červené rozkvetlé růži tepe Tvé laskavé a velkorysé srdce a její rudé okvětní lístky svolávají všechny děti světa za Tebou…

Teplé paprsky slunce sálají a hřejí…mám pocit, jako bych byla ve Tvém láskyplném náručí…

Podívej, dešťové kapky padají na zemi, každá se leskne a v kruhu, co vytváří kolem sebe, je odraz Tvých mandlových očí…

V obrazu panovníka na starém plátně ve zlatém rámu vnímám Tvou krásnou tvář…ano…Ty jsi ten nejlepší král, který tam patří…Ty jsi ten vzor, kterým bychom se všichni měli řídit…Ty jsi ta krása a láska, co nosíš neustále ve svém srdci…Ty jsi to krásno, které mě naučilo a učí stále mít své srdce na dlani a dělit se s každým, ať by to byl chléb, voda, či rada nebo dobré slovo…

Ať Ti na obloze kvetou lány Tvých oblíbených slunečnic…ať tančíš a zpíváš pro celý andělský sbor…ať stále rozdáváš lásku na nebesích tak, jak jsi ji rozdával na zemi, kdy jsme měli všichni tu čest Tě mít zde a pozorovat Tvé životní kroky, které tolik byly prosyceny láskou pro všechny lidi na světě, faunu i floru…

Miluji Tě víc, Michaeli…jsi moje inspirace…můj vzor lidství a člověčenství…moje krev v žilách stále tepe pro Tebe…vždy budu chránit Tvou čestnou památku a Tvé děti, protože je miluji, jako své…půjdu po zbytek svého života po Tvém vzoru…lepšího učitele bych nenašla.

Děkuji Ti za všechno, co jsi udělal pro mě a co jsi mi všechno dal a stále dáváš…děkuji Ti za lidstvo, za tolik zachráněných lidských životů, za všechny děti světa…za matičku přírodu… za zvířata, květiny, stromy a lesy, řeky, moře a oceány, které jsi vždy měl na srdci a chránil, jak to jen šlo.

Posílám své něžné polibky do nebeských výšin ke Tvým plným a smyslným rtům…objímám Tě přes vzdálenost rozzářených hvězd na obloze. Jsou rozprostřeny kolem Tebe a jsou mýma prodlouženýma rukama, kterýma Tě svírám jemně v horkém objetí.

Miluji tě víc, můj králi z nebeských výšin…

sběratelství
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.