Nejčastější novoroční předsevzetí?
Především zhubnout a nekouřit!

Nejčastější novoroční předsevzetí?
Především zhubnout a nekouřit!

16. 1. 2014

Dali jste si na Nový rok nějaké předsevzetí? Podle průzkumů to dělá celých 80 % Čechů. Mezi nejčastější předsevzetí, jak změnit svůj život k lepšímu patří: zhubnout, přestat kouřit a žít zdravě. Základem úspěchu je samozřejmě především pevná vůle, ale pomoci vám můžou také doplňky stravy, které jsme pro vás vytipovali ve spolupráci s lékárnou AVE.

Tipy na hubnutí

Pohyb, pitný režim, střídmý jídelníček a pomocníci ve formě doplňků stravy určených pro hubnutí - to je komplex faktorů, které vám mohou pomoci se shazováním kil. Hubnoucí doplňky stravy nyní koupíte za opravdu výhodné ceny, vše najdete ve speciální sekci přípravky na hubnutí.

OBEZIN 90 tablet (Původní cena je 417 Kč, nyní akce jen za 238 Kč)

Obezin má pozitivní vliv na snižování váhy. Obsažené látky snižují chuť k jídlu a přináší pocit nasycení. Obezin se během 30 minut v žaludku rozpustí, až stonásobně nabobtná a vytvoří vysoce viskózní gelovou substanci. Váš žaludek pak vyšle signál do mozku, že jste sytí, a tím docílíte snížení porce jídla. Gelová substance se pak smíchá s jídlem a zpomalí proces trávení.

RENUTO Lipoxal Xtreme II tbl.120 bls. (Původní cena je 868 Kč, nyní akce jen za 440 Kč)

Komplex účinných látek (zelený čaj, guarana a synefrin) efektivně stimuluje metabolismus tuků a zvyšuje tak intenzitu jejich spalování na požadovanou úroveň. Zelený čaj, guarana, extrakt z olivových listů a Korejský červený ženšen mají navíc antioxidační vlastnosti, takže chrání buňky těla před oxidačním stresem. Ten může vzniknout mimo jiné právě i během spalování tuků.

Jak přestat kouřit?

Kouření je jeden z nejhorších zlozvyků. Tabákový kouř obsahuje přes šedesát karcinogenních látek, které mohou zapříčinit zhoubné nádory. Způsobuje také aterosklerózu, jejímž důsledkem jsou mozkové cévní příhody a infarkt. Přestat kouřit vám kromě silné vůle mohou pomoct také různé pomůcky.

Nicorette spray 1mg/dávka orm.spr.1x13.2ml/150mg (Původní cena je 349 Kč, nyní akce jen za 299 Kč)

Přípravek pomáhá odvykajícím kuřákům v momentě chuti na cigaretu a umožňuje snadněji překonat abstinenční příznaky vyvolané nedostatkem nikotinu. Lze jej využít i jako podpůrný prostředek ve snaze o snížení počtu vykouřených cigaret. Inhalací pomocí náplně je nikotin uvolňován a absorbován sliznicí dutiny ústní. Nicorette inhalátor se používá v okamžiku, kdy se dostaví touha zakouřit si. Čím častěji je pacient schopen nahradit cigaretu sprejem, tím snazší pro něj bude přestat kouřit.

Končíme s kouřením - Novoroční sada pro zdraví (Původní cena je 412 Kč, nyní akce jen za 344 Kč)

Kompletní bylinná souprava pro odvykání kouření využívá schopnosti byliny kručinky barvířské - genista tictorial, vytěs­ňovat z těla nikotin a tím je zbavit závislosti na jeho neustálém doplňování. Sada obsahuje navíc čistící čajovou směs Cleaner RB, která je známá pod označením "rakovinná brzda". V Novoroční sadě najdete také keramický hrnek s Keltskou spirálou na dně bucláku.

Přejeme hodně úspěchu při plnění novoročních předsevzetí a držíme palce!

hubnutí kouření zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.