Vítězové našich IQ soutěží
a téma týdne: psí miláčkové

Vítězové našich IQ soutěží
a téma týdne: psí miláčkové

13. 1. 2014

Ano, vážení čtenáři, pejsci jsou tady. Na sklonku loňského roku jsme vám slibovali celou řadu novinek, které jsme pro čtenáře magazínu i60 nachystali. Jednou z nich je Téma týdne. Každý týden se zaměříme na jedno téma, kterému se budeme společně s vámi více věnovat. Prvním tématem jsou "Psí miláčkové". Vydáváme na toto téma článek naší redaktorky Vratislavy Hofmanové a budeme rádi, když toto téma doplníte vy o své zkušenosti a postřehy, které máte se svým čtyřnohým miláčkem. Podělte se s ostatními čtenáři o veselé příhody s vaším psem či fenkou, poraďte ostatním, jak se se svým kamarádem bavíte, číme jej krmíte, jaké máte zkušenosti s veterináři, se sousedy, chováte-li psa v bytě, anebo zda máte svého hlídače na zahradě.

Právě vaše příběhy a zkušenosti mohou pomoci ostatním čtenářům, a proto je sdílejte. A připojte k vašim příspěvkům i fotografie vašich čtyřnohých miláčků. Redakce každý týden vybere nejzajímavější příspěvek a ocení jej malým dárkem. Nyní jsme si pro vás přichystali flaušovou psí deku Barney.

Už nyní si můžete připravovat své příspěvky na další týdny. Zde jsou další tři témata: "Jsem kočka" (nemůžeme nedat prostor po pejskařích i kočičkářům, že?), "Kam na lyže", "Partneři našich dětí". Jaké téma zajímá vás? Napište nám do komentářů, jaké informace byste přivítali.

Tato novinka samozřejmě neznamená, že rezignujeme na přípravu dalších článků, Téma týdne pouze obohatí naše každodenní aktuality a vaše příspěvky, které nám posíláte. Velmi pěkný vzpomínkový příběh napsala právě dnes paní Tomsová s názvem Moje první pětiletka, v němž popisuje prvních pět let svého života. A paní Tomsová tak na konci příspěvku vyzývá ostatní čtenáře, aby se k jejímu povídání připojili svou vlastní vzpomínkou. Ano, těšíme se i na vaše příběhy!

Nová rubrika: Fotografování

Další letošní novinkou, kterou představíme v nejbližších dnech je rubrika Fotografování. K jejímu založení jste nám ispirovali právě vy, čtenáři. Fotografování je evidentně jedním z nejoblíbenějších zájmů, který je ideální právě pro seniorský věk. Tuto novou rubriku povede nový spolupracovník naší redakce, fotograf a zkušený novinář Martin Straka. Bude vám představovat nejen své krásné fotografie, ale připojí k nim i zajímavé příběhy. Tato rubrika bude sloužit i jako jakási škola fotografování, a tak věříme, že řadu z vás zaujme. A už nyní můžemeprozradit, že nezůstane jen u této rubriky. Fotografiím se chceme ještě více věnovat a chystáme proto pro vás zcela nový typ fotosoutěže. Ale tuto a další novinky vám prozradíme zase příště. 

Nyní stále probíhá současná fotosoutěž s názvem "Hledá se zima". Mnozí z vás našli krásnou zimu na svých starších fotografiích, ale podle předpovědi to vypadá, že již brzy budete moci nafotit tu pravou zimu ještě jednou. Soutěž končí až koncem ledna, takže jistě stihnete přidat do soutěže "čerstvé fotografie". A nezapomeňte, že se soutěží i o nejlepší zimní příběh. Více informací najdete zde.

Vítězové našich soutěží

Přes měsíc jste mohli soutěžit o skvělou sněhovou frézu TORO Power Curve 1800, kterou našemu magazínu věnovala společnost Mountfield. Právě na vítěze naší soutěže asi čeká i letošní zima. Ta již nyní může přijít, protože soutěž skončila. Ze stovek soutěžících, kteří správně odpověděli na naši otázku "Které typy sněhových fréz prodává Mountfield? (správná odpověď byla elektrické a benzínové), náš losovací program vybral tohoto vítěze: Josef Frydrych. Panu Frydrychovi blahopřejeme ke krásné ceně, kterou nám jistě někdy představí v akci.

Soutěž o sněhovou frézu letos zdaleka není poslední. Společnost Mountfield bude naším partnerem i v letošním roce, a tak se můžete těšit na další pěkné ceny v průběhu celého roku.

Produktové soutěže nekončí, hrát můžete opět o sadu výživy Nutridrink, anebo o přírodní nosní kapky Pinosol. A nekončí ani vědomostní kvíz, který každý den přináší nové otázky a každý týden oceňuje hezkou knihou úspěšné soutěžící. Tentokrát vyhráli: Marta Maierová a Miroslav Štekr.

Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.