Prague Coffee Festival
představí sto druhů kávy

Prague Coffee Festival
představí sto druhů kávy

5. 10. 2013

To nejlepší ze současného světa kávy chce nabídnout druhý ročník akce Prague Coffee Festival, která se uskuteční v Novoměstské radnici v Praze. Součástí festivalu bude ochutnávka více než stovky druhů káv z celého světa, přednášky, workshopy i výstava fotek.

Návštěvníci uvidí domácí i alternativní přípravy kávy, etiopský kávový obřad nebo třeba promítání fotografií z kávových farem v Panamě. Uskuteční se také řada přednášek na kávové téma. David Herák z České zemědělské univerzity v Praze bude například hovořit o cibetkové kávě v Indonésii.

Proti loňsku, kdy festival navštívilo kolem 3000 lidí, je množství vstupenek limitováno. V předprodeji bylo k dostání 1000 lístků v základní ceně 150 korun. Na místě se vstupenky budou prodávat za 250 korun. Děti do šesti let mají vstup zdarma, mládež do 15 let za lístek stejně jako držitelé průkazu ZTP zaplatí 75 korun. Festival je otevřen dnes od 10:00 do 20:00.

festival káva
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...