Na Mallorce okrádají
gangy přiopilé turisty

Na Mallorce okrádají
gangy přiopilé turisty

16. 6. 2013

Na oblíbeném španělském ostrově Mallorca si turisté musejí dávat dobrý pozor při konzumaci alkoholu. Na unavené či opilé návštěvníky se totiž specializují skupiny prostitutek, které sice naoko sexuální služby, ale ve skutečnosti číhají na příležitost k okradení oběti. Upozornil na to dnes list Diario de Mallorca.

Podle místní policie, na niž se deník odvolává, jen na Playa de Palma kolem plážového baru Ballermann si touto "živností" vydělává na 200 prostitutek. Převážná většina těchto "lehkých žen" údajně pochází z Nigérie. Chodí v organizovaných skupinách, po čtyřech či pěti, a vyhlížejí si opilé či bezmocné rekreanty. Jedna žena oběť okrádá, zatímco ostatní odpoutávají pozornost.

Carlos Delgado, ministr turistiky Baleárů, které jsou jednou ze španělských autonomních oblastí, si podle listu v regionálním parlamentu postěžoval, že „tuhle praxi je těžké zastavit, protože není podchycena zákonem“. Španělští poslanci zatím nebyli schopni odhlasovat žádnou právní úpravu. Prostituce tak v zemi není ani legální, ani nelegální.

cestování dovolená
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.