Jsem žádaná a žádoucí (takové malé vědecké pojednání)
Ilustrační foto: Pixabay

Jsem žádaná a žádoucí (takové malé vědecké pojednání)

17. 10. 2024

Je o mě přímo boj. Nevěříte? Podám nyní důkaz a podrobně zpracovanou analýzu. Sběr materiálu je starý tři dny a já se tímto omlouvám, že jsem předchozí cenné materiály průběžně mazala.

Jsem sice věkově poněkud za hranou, leč ve virtuálním světě je to zcela nepodstatné. Používám obratně veškeré vymoženosti současné doby – mobil, internet, prostě virtuální svět komplexně. Díky mnoha létům v televizním zpravodajství jsem počítačově zdatná.

Mám svůj profil na instagramu a facebooku. Na instagramu je celkem klídek, tam mě sem tam někdo navštíví a klikne mi srdíčko na fotku. Zato na facebooku, to je jinej level! Tam není dne, troufám si říct hodiny, aby o mě někdo neprojevil enormní zájem, a to natolik, že se chce stát mým přítelem! Dosud jsem všechny ty krásné a zajímavé nabídky mazala, ale pak jsem si řekla, že jsem asi malinko sama proti sobě.

Mezi všemi těmi žádostmi se to totiž hemží samými lékaři, piloty, vědci, cestovateli a podnikateli, kteří jsou nezadaní, nebo ovdovělí, a navíc jsou všichni (všichni!) krásní, opálení, oduševnělým zrakem oplývající. Kupodivu se mezi muži občas objeví i žena, poměr cca jedna ku stu. Konec konců co kdybych jim dávala přednost před muži.

Vzorek jsem sesbírala během tří dnů. Zde jsou výsledky mého vědeckého bádání:

1. ve zkoumaném období mě požádalo o přátelství osm mužů a jedna žena.

2. Ve zkoumaném vzorku je pět vdovců, jeden rozvedený, jeden nezadaný, jeden ženatý(!) a jedna vdaná

3. Mezi žadateli o přátelství jsou dva finančníci, dva lékaři, dva vědci, jeden letec, jeden krotitel psů a jedna ředitelka turecké banky.

4. Dva muži pocházejí ze Slovenska a všichni žijí v zahraničí napříč celým světem.

5. Muži jsou krásní, mají upřímný úsměv, hezké zuby, jiskru v oku. Žena má taky upřímný úsměv. Její vzhled nedokážu posoudit, není to moje cílová skupina. Tuším ovšem, že bych si s ní moc nepokecala ani jako s kamarádkouu, páč neumím turecky a nerozumím bankovnictví.

6. Všichni jsou vybraně a elegantně oblečení, žádný socky.

9. Facebookové stránky vypadají, jako by byly založeny před pár dny. Pokud jsou na nich nějaké fotky, jedná se vždycky o nádhernou přírodu, krásný interiér, ušlechtilého psa. Občas fotka z operačního sálu, případně z finančního prostředí, samozřejmě u všech jsou selfíčka.

10. Suma sumárum jsou všichni muži nevídaně pohlední, evidentně dobře situovaní, prahnoucí po mém přátelství. Po přátelství se mnou zřejmě prahne i žena, když mě o něj žádá.

Dosud mi takových žádostí přišly stovky, všechny jako přes kopírák. Třeba je mezi nimi můj princ na bílém koni a já si šlapu po štěstí, když žádosti mažu. I tyhle žadatele za poslední tři dny nic jiného nečeká. Je mi líto žen, které podlehnou a zapletou se do sítí virtuálních predátorů, kterým jde jen o jedno: vytáhnout z obětí peníze.

Zde příklad některých žadatelů, kteří se malinko vymykali:

Ambroz Ružička je skutečné jméno. Zjistila jsem, že v roce 1953 způsobil strojvedoucí Ambroz Ružička jedno z největších železničních neštěstí... oba Ružičkové – skutečný i virtuální pochází z Banské Bystrice...

Pavel Tomas...tenhle pán je trochu záhadou. Jeho profil obsahuje dvě fotky, má 28 přátel a je ženatý. Pohrávám si s myšlenkou, že je skutečný, jak ale přišel na touhu stát se mým facoebookovým přítelem, to je pro mě velká neznámá.

Vygůglila jsem si paní Füsun Tümsavaş a ona je opravdu skutečná. Jenže žádost o přátelství mi poslala osoba, která profil skutečné paní Füsun Tümsavaş evidentně upravila a zneužila...

 

Dřív platilo – papír snese všechno. O virtuálním světě to platí stonásobně... tak holky, bacha!

 

 

 

 

Facebook přátelství sociální sítě společnost
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.