Udělejte radost svým chlupáčům na 
Den zvířat!
Ilustrační foto: Pixabay

Udělejte radost svým chlupáčům na
Den zvířat!

4. 10. 2023

I letos nesmíme zapomenout oslavit mezinárodní den zvíat. A kdyslavit, tak jedins naimi zvíecími kamarády. ím své mazlíky potěšit v tento svátení den? Uritnjakou dobrotou. A co teprve psí pivo i tonic na pípitek? ádný problém! Pipravili jsme pro vás spolu s eshopem spokojenypes.cz nkolik vybraných delikates, po kterých se budou chlupái oblizovat.

Calibra Joy Dog Classic Salmon Sticks

Calibra - tyčinky.jpg

Mkké a voavé tyinky z lososího masa jsou šťavnatou pochoutkou pro vechny chlupáe. Obsahují omega kyseliny, které mají blahodárný vliv na stav kůže a srsti. Skvlá odmna, která udlá psím parákm zaruenradost.

Calibra Dog Verve konzerva GF Adult Wild Boar & Beef

Verve Calibra.jpg

Nevední kombinace divoáka a hovzího s dýní, mrkví, ípkem, rakytníkem a ekankou, to je pochoutka, která je urena pro dosplé psy a je zcela bez obilovin, take si ho může vychutnat i chlupá, který má citlivé bko.

Kousky parmské unky Mediterranean Natural

sušená šunka - Mediterranean Natural.jpg
Víte, po em touí psi? Po poádném kuse šťavnatého a lahodného masa. Parmská unka Mediterranean Natural je jedinený masový pamlsek pro psy. Je výkavý, extra voavý a zcela nezamnitelný. Ideální odmna pro vechny pejsky.

Woolf Rabbit Chunkies

woolf.jpg

Pírodní masové pamlsky Woolf pro psy a koky kadého vku. Zcela pírodní, výrazná chukráliího masa, lákavá vn. Pamlsky Woolf jsou jednou vaené a balené bez jakýchkoliv chemických písad, konzervant, nebo barviv. Zkrátka pamlsek, jak má být.

Pivo pro psy Bottom Sniffer

psí pivo - Bottom Sniffer.jpg

Tohle prostmusí váchlupámít. Toto pivo pro psy je z pampeliek, lopuchu, chmelu a kopiv, s pídavkem pírodního kuecího aroma. Bez bublinek a alkoholu. Dodává energii a také záitek z jiného druhu laskomin. Vhodné pro vechny psy, zcela pírodní produkt. A od teui tynohý len rodiny může s vámi na pípitek.

Woof & Brew tonik pro psy Itchy & Scratchy

Tonic - pes.jpg

Unikátní bylinný tonik pro psy Woof & Brew Itchy & Scratchy pro zdravou kůži a krásnou srst. Pírodní byliny v ele s lopuchem, pampelikou a kopivou pomáhají detoxikovat organismus a redukovat nepíjemné psí svdní.

Explorer Dog himálajská tyka

himalájská tyčinka - pes.jpg
Explorer Dog himálajská tyka je výborný výkací pamlsek pro pejsky vech velikostí. výkání tyinky z mléka volnchovaných himálajských krav pomůže odstranit zubní plak, skvle zabaví a dodá tlíku spoustu vitamína minerál. Je lehce stravitelné, bez lepku a laktózy.

Více informací o uvedených produktech najdete na spokojenypes.cz.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.