Jak mít lépe finance pod kontrolou
Ilustrační foto: Ingimage

Jak mít lépe finance pod kontrolou

17. 1. 2023

Jednou z cest, jak nenechat své peníze zahálet, je dobře je investovat. Ale jak investovat? Kam investovat? Pro člověka bez finančního vzdělání může být výběr vhodných investičních nástrojů náročný. Nevíte, čemu nebo komu důvěřovat.

Položili jste si sami sobě někdy otázku, za jak dlouho si ušetříte z důchodu 10.000 Kč? Kdo zaplatí Vám, za Vaší dobře odvedenou práci pro Vás, ve Vašem volném čase? No přece Vy! Každý by měl myslet na to, že jen platit účty nestačí, a je potřeba myslet na horší časy. Proto bychom měli každý měsíc sami sobě „zaplatit“ a investovat do svého finančního klidu. Jednou z odměn sám sobě může být, že si vložíte na svůj investiční účet třeba 500 Kč, 1.000 Kč nebo 1.500 Kč, záleží na každém z Vás, kolik si může dovolit.

Jak model „Platím sám sobě do budoucnosti“ funguje? 

Když sami sobě budete měsíčně platit 500 Kč, za 10 let si ušetříte 60.000 Kč a za předpokladu že tyto peníze pravidelně investujete například do nemovitostního fondu, který má zhodnocení 5 % ročně, tak ještě navíc vyděláte skoro 18.000 Kč za 10 let. Je krásné ušetřit 60.000 Kč, ale se zhodnocením máte 78.000 Kč. A TO JE LEPŠÍ.

Nechat peníze jen tak ležet na účtu při dnešní inflaci není úplně nejrozumnější řešení, obzvlášť v době, kdy Investovat může každý, kdo chce své peníze zhodnotit podobně nebo lépe. Pokud chcete mít peníze uložené například v nemovitostech a vydělávat na nájemném, je pro Vás nejlepší volbou TESLA investiční společnost, kde můžete začít zhodnocovat své peníze pravidelně již od 500,- Kč. TESLA investiční společnost, a.s. spravuje speciální nemovitostní fond Realita, kde už skoro 14 let s námi můžete investovat do českých komerčních nemovitostí. Stejně jako 13 000 našich spokojených investorů. Jsme 100% česká společnost. K vašim investicím přistupujeme konzervativně, ustojíme i ekonomickou krizi, a navíc podléháme regulaci České národní banky, stejně jako Vaše banka.

Vaše peníze jsou ve fondu REALITA až z 90 % v reálných nemovitostech. (https://www.teslainvest.cz/nemovitosti/).

 

SPECIÁLNÍ LEDNOVÁ NABÍDKA
Od ledna 2023 máme speciální nabídku pro nové klienty. Ne jenže každému klientovi odpustíme vstupní poplatky, ale také ho odměníme stříbrným pamětním šperkem TESLA IS k stoletému výročí značky. Každý si tak může začít ukládat i malé částky od 500 korun a vyzkoušet si tak investování v praxi. Stačí vyplnit formulář na stránkách TESLA IS.

Mám zájem o informace a chtěl/a bych zkusit investovat.

 

 

 

investice peníze
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.