Letní soutěžení na Íčku: "Příběhy naší rodiny" a "Můj zážitek v zoo"
FOTO: Z rodinného archivu J. Rašky

Letní soutěžení na Íčku: "Příběhy naší rodiny" a "Můj zážitek v zoo"

25. 5. 2022

Ani letní měsíce se neobejdou na Íčku bez soutěží. Připravili jsme hned dvě, a to pro ty, kteří rádi navštěvují zoologické zahrady a také pro ty, kdo si rádi zavzpomínají na časy minulé. A pozor, soutěží se o hodnotné ceny!

Příběhy naší rodiny

Vzpomínáte si na nějaký silný zážitek z dětství, který vás ovlivnil? Vyprávěli vám vaši rodiče či prarodiče o události, která vám dodnes utkvěla v paměti? Máte ve vaší rodině či jejím okolí někoho, kdo prožil zajímavý životní příběh? Měli jste rádi Bakaláře a jejich příběhy a vzpomenete si také na nějakou veselou příhodu z vašeho mládí? Sepište příběh vaší rodiny, ať už na základě vyprávění vašich příbuzných, anebo na základě fotografií z vašeho rodinného alba. Právě o historické fotografie se můžete při svém vyprávění opřít a k článku je přiložit.

Soutěž "Příběhy naší rodiny" potrvá až do konce léta, tedy do 23. září 2022. Každý registrovaný čtenář může do soutěže vložit až tři příspěvky. Pro tři vítěze soutěže budeme mít velmi hodnotné ceny - benzínovou sekačku od společnosti Mountfield, vyhřívanou deku od společnosti Concept a stojan na mobil či fotoaparát. Redakce v neděli 25. září nominuje do finále deset nejlepších soutěžních příspěvků, o vítězích pak rozhodou na základě hlasování sami čtenáři. Pokud se v soutěži objeví méně než deset příspěvků, budou ceny převedeny do jiné soutěže.

Inspirovat se můžete například těmito články:

https://www.i60.cz/clanek/detail/30629/kdyz-jsem-ja-byl-tenkrat-kluk
https://www.i60.cz/clanek/detail/30047/pribehy-starych-fotografii
https://www.i60.cz/clanek/detail/29908/nejhezci-obdobi-v-mem-zivotehttps://www.i60.cz/clanek/detail/1620/podzimni-navraty-nemky-a-zidovky

 

slune-2.jpg
                                                                                                                         FOTO: Alena Tollarová

 

"Můj zážitek v zoo"

Druhá soutěž je určena těm, kdo rádi navštěvují zoologické zahrady a pozorují chování jednotlivých zvířat. Máte ve své nejbližší zoo nějaké oblíbené zvířátko? Zažili jste v zoo nějakou veselou příhodu, ať už sami nebo se svými vnoučaty? Sepište příběh, povídku či reportáž na téma "Můj zážitek v zoo". Také tato soutěž, do níž je možné vložit dva příspěvky, končí 23. září 2022. Dva nejzajímavější soutěžní příspěvky oceníme rodinnými vstupenkami (dvakrát 2 dospělí + 4 děti) do pražské zoo, třetí soutěžící obdrží krásnou obrazovou encyklopedii Zvířata.

 

Do stovky

A na závěr připomínáme, že až do konce roku probíhá soutěž v rámci projektu "Do stovky". Zážitky z vašich výletů a túr můžete průběžně vkládat na portál i60. Na konci roku budou vaše příspěvky zahrnuty do velkého finále, v němž budou o vítězích rozhodovat sami čtenáři. Hraje se o pobyt v Lázních Mšené či vyhřívané deky od společnosti Concept. Více informací k této soutěži najdete na tomto místě.

 

Přejeme všem čtenářům hezký zbytek jara, krásné léto a také pěkné chvíle s portálem i60! Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz Můj zážitek v zoo Příběhy naší rodiny
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...