Dvě módní přehlídky, posezení s Vráťou Ebrem a setkání Íčkařů v Řevnicích
Kresba: Lenka Kocierzová

Dvě módní přehlídky, posezení s Vráťou Ebrem a setkání Íčkařů v Řevnicích

8. 9. 2021

Příznivce portálu i60 čeká v následujících týdnech hned několik akcí. Kromě setkání v Řevnicích jsme spolupořadatelem dvou módních přehlídek a po dvou letech se vrátíme k pořadu spisovatele, básníka a překladatele Vráti Ebra v divadle U minuty. Jeho hostem bude i Jiří Krampol.

Tady je přehled akcí seřazených podle termínů konání.

Pondělí 13.9. Fresh Senior Festival ve Ville Pellé s módní přehlídkou

Podzimní refresh aneb holduj tanci pohybu. To je podtitul již tradičního Fresh Senior festivalu, který se každý rok koná ve Ville Pellé a přilehlé zahradě. Návštěvníci se letos mohou těšit mimo jiné na vystoupení souboru tanečnic břišních tanců, stepařské vystoupení, orchestr Ježkovy stopy, Bigband divadla Semafor, celou řadu přednášek, workshopů či setkání odborníků z oblasti zdravotní a sociální péče. A chybět nebude ani módní přehlídka portálu i60 pod vedením stylistky Elen Zajíčkové. Ta bude na pořadu kolem 15. hodin, festival začíná již od 13.00 hodin, jeho detailní program najdete zde.

Úterý 14.9. Pouliční hádanky Vráti Ebra s hosty, například Jiřím Krampolem

Úsměvné vyprávění o některých pražských ulicích s drobnými ukázkami z připravované knihy Vráti Ebra "OPRAVNÍK OMYLŮ V NÁZVECH PRAŽSKÝCH ULIC". Hosty pořadu budou například Josef Hrubeš – pragenzista, který citovanou knihu lektoroval a obohatil úvodem, František Novotný – textař, básník, rozhlasový moderátor mnoha oblíbených pořadů, Bea Bea – zpěvačka, předsedkyně spolku Za krásné Vinohrady a také herec, moderátor a bavič Jiří Krampol. Pořad, který bude společně s Vráťou Ebrem moderovat Jaroslava Panýrková, se uskuteční v Domě U Minuty na Staroměstském náměstí, tedy na místě, kde sídlí i naše redakce. Vstupné je zdarma, pořad začíná od 16.00 hodin.

21.- 23.9.  Setkání čtenářů portálu i60 v Řevnicích

Už se nám to blíží! Setkání příznivců portálu i60 nedaleko Prahy je skutečně za dveřmi. Ještě je pár volných míst, takže se zájemci mohou hlásit. Kromě výletů, návštěvy Karlštejna, geologické přednášky nás čeká i oslava 10. výročí portálu i60! Více informací na tomto místě.

2.října Otevření Komunitního centra Radotín s módní přehlídkou

Módní přehlídka bude k vidění i v rámci slavnostního otevření Komunitního centra Radotín, tedy malé městské části na okraji Prahy. Toto komunitní centrum bude sloužit k setkávání lidí různých generací od nejmenších děti po seniory. Budou tu přednášky, divadelní a hudební představení, ukázky dovedností nejrůznějších umělců apod. V rámci módní přehlídky vystoupí i místní seniorky. Nový společensko-kulturní areál stojí za to vidět, přičemž doprava není složitá. Vlakem jsou to vě stanice z hlavního nádraží, anebo ze Smíchovského nádraží jezdí bus 244. S detailním programem této akce vás ještě seznámíme.

Tak si zapište do kalendářů výše uvedená data a my se na setkání s vámi budeme těšit!

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...