Setkání Íčkařů: Řevnice 21.-24. září 2021
Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů

Setkání Íčkařů: Řevnice 21.-24. září 2021

26. 7. 2021

Výlety, geologická exkurze, prohlídka hradu Karlštejn, seznámení s novými Íčkaři, ale i oslava desetiletého výročí. To jsou hlavní body programu setkání příznivců portálu i60 v Kempu Řevnice, které se uskuteční ve dnech 21.- 24. září 2021.

Poté, co jsme museli v loňském roce společné setkání Íčkařů zrušit kvůli nepříznivé epidemické situaci, věříme, že letos nám to vyjde a že společně s vámi oslavíme desetileté výročí našeho internetového magazínu a také roční výročí neziskového portálu vdovyvdovam.cz. Právě možnost seznámit se s novými přáteli budou mít i vdovy, které na tento neziskový portál přispěly svými příběhy, ale i dámy, které hledají příležitost k navázání nových kontaktů po svém ovdovění.

Co mohou účastníci srazu čekat? Samozřejmě hlavně společnou zábavu - zde je předběžný program:

Úterý 21.září

  • Vítání Íčkařů na vlakovém nádraží v Řevnicích (ty, kteří budou přijíždět vlakem, budeme čekat na nádraží a pomůžeme jim přesunout se do kempu, což je cesta cca 10 minut pěšky). Přijíždějící autem si zadají do svých navigací nebo chytrých mobilů adresu Kemp Řevnice, Rovinská 619, Řevnice.
  • Ubytování, večerní procházka obcí Řevnice nebo individuální program

Středa 22. září

  • Ráno - cvičení s fyzioterapeutkou
  • Přes den - túra kolem Řevnic (pro zdatnější turisty) anebo pohodlná procházka na poutní místo Skalka a individuální návštěva zámku v Mníšku pod Brdy (zájemce odvezeme autem na místo, odkud se dá pohodlně dojít na Skalku a pak do Mníšku, celková cesta je cca 4 km dlouhá).
  • Večer - společný přípitek, seznámení s novými Íčkaří, oslava 10letého výročí portálu i60, grilování...

Čtvrtek 23. září

  • Od 10.00 hod. geologická vycházka s geologem Štěpánem Rakem v Karlštejně (z Řevnic dvě zastávky vlakem, odjezd 9.26 nebo 9.56 hod.)
  • Od 15. 00 hod. prohlídka Státního hradu Karlštejn
  • Večerní program bude upřesněn později

Pátek 24. září

  • Odjezd účastníků srazu, kemp bude nutné opustit nejpozději do 11.00 hodin

 

Ubytování, cena, objednávky

Ubytování je v chatkách nebo maringotkách. Obě zařízení mají své wc, sprchu, ledničku a rychlovarnou konvici. Součástí kempu je pak společenská místnost s kuchyní, kde je možné připravit si snídani, oběd, večeři. V kempu je nově i bistro, kde je možné se dobře najíst - mají zde vynikající pizzy, ale také speciality thajské a indické kuchyně. Více informací o kempu najdete zde: https://www.kemprevnice.cz/.

Nakoupit si je možné i v centru městečka Řevnice, kde jsou obchůdky, ale i pěkné kavárny a restaurace.

Cena ubytování je 1200 Kč na jednu chatku či marigotku za noc. Účastníci se mohou rozdělit po čtyřech či po třech (v chatkách je jedna palanda). Aby mohlo jet co nejvíce zájemců, ideální je dohodnout se na obsazení chatek předem nejlépe čtyřmi osobami. V případě, že někdo bude vyžadovat individuální bydlení, musí počítat s úhradou celé chatky. Podle počtu zájemců by pak bylo případně možné zajistit ubytování ve vedlejším kempu (ve vzdálenosti cca 10 minut chůze).

V ceně ubytování je i občerstvení druhý večer (grilování, pivo, víno, nealko) a také geologická vycházka. Prohlídky hradu a zámku se platí individuálně na místě. Zájemci z Prahy, kteří nebudou vyžadovat ubytování, se mohou v průběhu akcí připojit k vybranému programu.

Objednávky na ubytování nám, prosím, posílejte na adresu i60@i60.cz. Úhrada ubytování je ideálně předem na účet 2544922379/0800, případně hotově na místě.

Těšíme se na setkání s vámi!

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...