Máte už čip?
Ilustrační foto: pixabay.com

Máte už čip?

23. 11. 2019

Nedáte-li si svoje zvířátko očipovat do konce roku, budete platit pokutu.BU-BU-BU. Nebudu tedy riskovat a dala jsem svému malému pejskovi čip vložit. Ptala jsem se, proč a bylo mi sděleno, že kdyby se ztratil, tak mi ho najdou.

Kdyby cestoval do zahraničí, tak je to také nutné. Nebude cestovat, protože já už také ne. Že bych ho někomu přibalila do zavazadla, aby se pes podíval do světa? Jestli máte doma více mazlíčků, je to finančně velmi náročné. Možná, že si na to čipování budete muset vzít peněžní půjčku. 

No, začalo to sice na zvířátkách, ale nebude to dlouho trvat a budeme se muset proti pokutě očipovat také.  Pro staré lidi je to prý už připraveno.. Proč ne, alespoň se neztratíme, a když ano, vypátrají nás a v pořádku odevzdají příbuzným. Když nás nikdo hledat nebude, budeme mít čip úplně zbytečně. Budeme totiž i s tím čipem někde bloudit a budeme zaběhnutí.

Nevím, co s těmi zaběhnutými budou dělat, když nás nikdo chtít nebude? Asi půjdeme do speciálního útulku dožít. Jenom doufám, že nás budou alespoň trochu krmit a dají nám čistý pelíšek.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%