Nový e-shop portálu i60 se slevami pro registrované čtenáře
Nový e-shop portálu i60 se zaměřuje především na přírodní produkty

Nový e-shop portálu i60 se slevami pro registrované čtenáře

14. 11. 2018

Prášková zubní pasta, koloidní stříbro, karlovarské bahno, ajurvédské doplňky stravy, láhev na pití s dávkovačem léků, trekingové hole. To je malý výčet produktů nového e-shopu, který právě nyní spouštíme pro příznivce portálu i60.cz

Provozovatelem e-shopu www.i60obchod.cz je brněnská společnost Bossimer, která už řadu let spolupracuje se společností Aimil Pharmaceuticals, předního světového výrobce ajurvédských produktů.

"Počátky ajurvédské medicíny sahají zhruba 5000 let nazpět. Jedná se nejen o starověký léčebný postup, ale také o životní styl. Samotný pojem ajurvéda je možné přeložit jako nauku o tom, jak vést šťastný život. Když doslovně přeložíme slovo Ajurvéda, dostaneme ajur = život, véda = věda, tedy vědu o životě a dlouhověkosti," vysvětuje Martin Kozák ze společnosti Aimil.

V novém e-shopu si tak budou moci například lidé trpící cukrovkou koupit ajurvédský doplněk stravy BGR-34EU, který vznikl v Indickém Ajurvédském Národním Výzkumném ústavu na podnět Indické vlády. "Vědci na tomto zadání pracovali 5 let a prozkoumali více než 500 bylin a rostlin z pohledů ájurvédského holistického - celostního i z pohledu západní medicíny. Navrhli unikátní složení, kde je kombinována frakce rostlin a jejich extraktů pro zvýšení účinnosti. Současně vyvinuli unikátní technologický postup přípravy, při kterém bylo zachováno působení jednotlivých rostlin za definovaných teplot a tlaků a časových sousledností při čisté biovýrobě. Byla vyloučena jakákoliv kontaminace olovem, či jinými nežádoucími látkami," uvádí k produktu Martin Kozák.

Kromě ajurvédských produktů najdete v e-shopu také celou řadu kvalitní přírodní kosmetiky a vybrané biopotraviny. "Jsme ale teprve na začátku. Chystáme nejen další produkty z oblasti přírodní kosmetiky, ale také balíčky wellness a lázeňských pobytů, v jednání jsou kupony na nejrůznější estetické zákroky a anti-aging služby," uvedl Jan Berger, obchodní manažer portálu i60.cz.

Sleva pro registrované čtenáře
Čtenáři portálu i60 budou mít samozřejmě na www.i60obchod.cz zvýhodněné ceny. Začínáme plošnou 10procentní slevou na všechny produkty v e-shopu. Tu získá každý registrovaný čtenář portálu i60. Slevový kód čtenáři do konce týdne obdrží do své e-mailové schránky a ten vloží do příslušného pole při objednávce. Registrovaným čtenářům budeme časem připravovat nabídky na míru. Pokud si například vyzkouší některý z produktů přírodní kosmetiky a budou ji chtít kupovat pravidelně, získají od nás výraznou slevu," doplnil Jan Berger.

Podívat se na nové produkty a nakoupit si můžete už nyní na www.i60obchod.cz. Odkaz na e-shop najdete také v nové záložce na horní liště portálu i60.cz.

 

 

 

 

ajurvéda nákupy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%