Návody
Ilustrační foto: Pixabay

Návody

17. 4. 2023

Já nevím jak vy, ale já vůbec nechápu návody na různé přístroje. Všechny přístroje, které si v dobré víře koupím a čekám, že mi budou sloužit, nikdy a nijak nepřivedu k fungování. Stojí na různých místech a překáží. Já se vždy snažím tomu přístroji porozumět, ale asi trpím nějakou vadou a nechápu je. Mám pocit, že se mi vysmívají.

Mají třeba něco zdravě upéct, ale ony ne. Vyndám to buď nedopečené, nebo připálené. Radiobudík vůbec nebudí, nebo budí jindy, než chci, a tak se z něho opět stane něco neužitečného.

Dostala jsem také jako dárek chytré hodinky. Leží v šuplíku, protože se pořád vzpíraly fungování a ani ty kroky nedokázaly počítat, natož tep, nebo tlak a vlastně ani čas. Také ještě bojuji s dárkem, jako je chytrý telefon. Tady jsem žádný návod vúbec nedostala a tak s ním zatím dokáži dělat jenom fotografie, které ale neumím nikomu poslat. 

Nedávno jsem si koupila přes internet skládací, vystřelovací deštník, prý lehounký a do kabelky. No nemyslela jsem si, že na něj budu nějaký návod potřebovat, ale mýlila jsem se. Na obrázku vypadal milý deštník velmi pěkně. Balíčky si nechávám doručit poštou do domu, abych na poštu nemusela chodit. Když jsem deštník vybalila, ustrnula jsem. Byl neobvykle veliký a velmi těžký. Žádná kabelka by ho nosit určitě nechtěla a on by se stejně do žádné nevešel. Když jsem ho chtěla otevřít , tak se velmi bránil a ubránil se, protože se za žádnou cenu neotevřel.  Volala jsem tedy na instituci, od které jsem ho koupila a bylo mi řečeno, abych ho zabalený vrátila a reklamovala ho. A oni mi vrátí peníze. To mě ale přivedlo do varu a na příslušnou osobu jsem zvýšila velmi hlas. Jak bych asi zjistila, že je to zmetek, kdybych ho nerozbalila. Také ho nehodlám znovu balit, táhnout se s ním na poštu a ještě platit poštovné. Abych na tu poštu nemusela chodit, tak si přece  objednávky nechávám dopravit do domu. S tím zmetkem nikam chodit nehodlám. Pak jsem jim ještě zdělila svůj věk a trochu se politovala a asi to opravdu zabralo, protože mi slíbili, že peníze pošlou i bez zaslání deštníku zpátky.

Přece by ten zmetek nechtěli dát někomu dalšímu. No, peníze ještě nedošly, ale já doufám...

Můj příběh nákupy
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...