Jsme pár. Jak to dát najevo oblečením?
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Jsme pár. Jak to dát najevo oblečením?

4. 6. 2018

Některým párům to prostě sluší. U některých si člověk naopak říká, že ti dva se k sobě nějak nehodí. Jistě, do toho, jak skutečně žijí, nikdo nevidí. Ale i oblečení může vydávat signál, jak na tom spolu ti dva jsou.

Obvykle se takové páry vyskytují na reklamních snímcích či v katalozích cestovních kanceláří. Rozesmátí, dobře vypadající lidé, kráčí ruku v ruce po pláži, oblečeni tak, že spolu ladí. Ale všimněme si, obvykle jde o oblečení velmi jednoduché, prosté. Lněné světlé šaty nebo tunika a kalhoty u dámy. Lněné kalhoty nebo džíny a jednoduchá světlá košile či jednobarevné tričko u pána. Jednoduchost, ležérnost, pohoda. Kdyby ten muž měl kapsáčové kalhoty, tričko s výrazným logem a páskové sportovní boty a žena elegantní květované šaty, lodičky a kabelku, něco by nebylo v pořádku. I kdyby vypadali skvěle a byli do sebe zamilovaní, bylo by tam něco rušivého, divného. Stejné to je, ať jde o procházku po pláži nebo o svatbu nebo o návštěvu divadla nebo o turistický výlet.

Pro někoho to může být naprostá malichernost, ale lidé, které baví móda, vědí svoje. I tím, že se pár dovede sladit, když někam jde společně, vyjadřuje, že je pár. Že mají podobný styl života, podobný vkus, zkrátka vysílají světu určitý signál: podívejte, to jsme my, jsme spolu. Ale jistě, na místě jsou námitky typu: takže když miluji muže, který zásadně nosí kapsáče a tričko s obrázkem a já preferuji elegantní šaty, mám se s ním jen kvůli toho rozejít, co to je za nesmysl?

Samozřejmě, že ne. Je spousta párů, které působí nesourodě. Je spousta žen, které budou zásadně nosit tenisky a džíny, přestože vědí, že jejich muž by je rád někdy viděl v květovaných šatičkách. Je spousta mužů, kteří si nevezmou sako, i kdyby je k tomu žena nutila na mučidlech, a budou nosit tričko naprosto všude, i když jejich partnerka vedle nich cupitá na podpatcích. Neznamená to, že se k sobě nehodí, třeba si naopak spolu žijí skvěle.

Ale přesto je příjemné, když někdy potkáme pár a on nás zaujme. Nevíme, proč. Prostě proto, že jim to spolu sluší. Že to, že jsou spolu rádi, dovedou dát najevo nejen pohledy či doteky, ale i oblečením.

Tak tady je malá inspirace, dokazující, že nezáleží na kráse či na věku. Jsou prostě páry, které vypadají skvěle.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%