Fotoreportáž: Už odchází
Foto: autorka

Fotoreportáž: Už odchází

29. 11. 2017

Ptáte se, kdo? No přece podzim. Včera po obědě jsem šla na procházku se psy. Už dopoledne se mi líbily barvy za oknem, takže jsem se na ten špacír vybavila i foťákem. Obešli jsme si jejich území a mě napadlo, že by nebylo špatné ještě, možná letos naposledy, vyjet na náš oblíbený Střížák. A tak jsem nelenila, zavolala pánečkovi a ani jsem ho nemusela moc přemlouvat. Cestou jsme ještě vyzvedli vnučku Aničku a jelo se.

Tedy, řeknu vám, ono foukalo už dole, ale že to bude nahoře takový fičák, to jsem nečekala. Abych to neprotahovala, zima tam byla docela festová, severní vítr byl docela krutý, takže mě při focení zábly ruce, Anička zalezla do auta, psi se trochu snažili proběhnout, páneček odevzdaně trpěl, no a já? Já cvakala a cvakala. Dost fotek mám i z auta a mile mě překvapilo, že jsou docela pěkné.

Tak to jsou pravděpodobně moje poslední podzimní fotky. Snad vás ještě trochu potěší. Omluvte, prosím, u některých zhoršenou kvalitu, barvy si dělaly, co chtěly. Přeji všem pohodové vánoce a zimu.

výlet
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.