Portál i60 baví seniory již šest let
FOTO: archiv redakce

Portál i60 baví seniory již šest let

13. 9. 2017

Třináctého září roku 2011 vyšel na portále i60 první článek. Dnes, přesně po šesti letech, archivuje magazín přes osm tisíc redakčních a přibližně stejný počet čtenářských příspěvků. Letos v srpnu dosáhl portál rekordní návštěvnosti: celkem 705 000 unikátních návštěvníků, a je tak největším médiem se zaměřením na aktivní seniory.

Magazín i60 od svého založení prošel velký kus cesty. Z neznámého serveru se stal oblíbeným místem tisíců lidí, kteří denně nacházejí na portálu nejen nové články, ale i zábavu.

Když jsme portál zakládali, našly se hlasy, že to nebude fungovat, že si senioři s internetem moc nerozumí, ale opak je pravdou. Naši čtenáři jsou velmi zdatní, vkládají na portál své texty, upravují si fotografie, vytvářejí videa. Ale hlavně, mnozí z nich jsou skvělými psavci. Magazín i60 je výjimečný právě tím, že jej spoluvytvářejí sami senioři.

Každý den v magazínu vyjde kolem pěti čtenářských příspěvků - příběhy, zážitky, cestopisy, ale i básně či fotoreportáže. Také hlavní fotografie (Foto dne) je z dílny čtenářů.

Ovšem nejsou to jen čtenářské texty a fotografie, které portál i60 dělají výjimečným. Už třetím rokem probíhá na portále projekt s názvem i60 Senior Fashion, v rámci kterého organizujeme pro ženy nad padesát let módní přehlídky. Nejnovější akcí je ekolo Senior Tour, kdy výprava cyklistů-seniorů projede Českou republikou na elektrokolech. A dnes můžeme prozradit i úplnou novinku, kterou je projekt s názvem Profibabi. Díky němu pomůžeme mladým rodinám najít spolehivé seniorky, které jim budou moci pohlídat děti, ale třeba i doučovat vybrané předměty, hru na hudební nástroje apod. O Profibabi se dozvíte více v nejbližších dnech.

Roztáčíme sedmý rok portálu i60 a už nyní vám můžeme slíbit, že novinek bude postupně přibývat. Přibude zábava, ale i vzdělávání...

Ale konec zpravodajství. Tím hlavním, proč tento bilanční článek píšeme, je děkovačka.

Díky vám, čtenářům, je i60 největším a nejlepším magazínem pro lidi kolem šedesátky. Díky vašim aktivitám se zapojují do dění na portále další čtenáři. Díky vaší šikovnosti a umu se dozvídají vaši vstevníci o celé řadě zajímavých událostí, které popisujete. Díky vám vznikají na portále nová přátelství. A právě to je to, co nás těší.

Mohli bychom jmenovat celou řadu lidí, kteří aktivity na tomto portále táhnou. Ovšem pravidelní čtenáři jejich jména znají. Právě jim patří největší dík!

Budeme moc rádi, když tu káru potáhnete s námi dál...

Tahle země není jenom pro mladé!

 

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.