Tenisová tipovačka o krokoměry právě začíná
Startuje Tenisová tipovačka portálu i60

Tenisová tipovačka o krokoměry právě začíná

2. 7. 2017

Vyhraje letos ve Wimbledonu Petra Kvitová nebo Karolína Plíšková? Nebo snad pohár nebude putovat do Česka? A získá další grandslamový titul Lucie Šafářová ve čtyřhře společně s Mattek-Sandsovou? A co muži? Podaří se Tomáši Berdychovi znovu po roce prorazit do semifinále tohoto prestižního turnaje? Tipujte na výsledky zápasů grandslamového turnaje ve Wimbledonu. Na vítěze čeká jako cena digitální krokoměr.

Celkem osm žen (Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová, Kristýna Plíšková, Kateřina Siniaková, Denisa Allertová, Markéta Vondroušová) a čtyři muži (Tomáš Berdych, Jiří Veselý, Adam Pavlásek, Tomáš Rosol) se bude od pondělí 3. července prát na travnatých kurtech se soupeři o zisk titulu ve Wimbledonu, nejstaršího tenisového turnaje na světě.

A český tenis rozhodně není bez šance. Naději, že zvednou pohár pro vítěze, mají hned tři české tenistky - Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Lucie Šafářová.

Karolína Plíšková odjela do Wimbledonu ve velké formě, když vyhrála přípravný turnaj v Eastbourne, kde ve finále porazila někdejší světovou jedničku Wozniackou. Pokud se Karolíně podaří Wimbledon vyhrát, stane se světovou jedničkou ona! Bez šancí rozhodně není ani Petra Kvitová, pro kterou je Wimbledon oblíbeným turnajem. Vždyť už tu dvakrát titul získala. A co ten třetí? Tenisový svět by to jistě Petře přál, vždyť ještě začátkem roku se nevědělo, zda bude moci vůbec tenis hrát poté, co ji neznámý útočník pořezal na ruce. A Petra na posledním turnaji dokázala, že i po těžkém zranění tenis pořád umí. K favoritkám turnaje bude patřit také Lucie Šafářová, ovšem ne ve dvuhře, ale ve čtyřhře, kterou hraje s americkou parťačkou Bethanii Mattek-Sandsovou.

V turnaji mužů už tak nadějné vyhlídky Česká repubika nemá. Tomáš Berdych po neúspěchu na French Open propustil "superkouče" Gorana Ivaniševiče a nyní před Wimbledonem jej začal připravovat Martin Štěpánek. Jeho velký sen - získat alespoň jeden grandslam - se však s přibývajícími léty postupně rozplývá. Nejenže Tomáš neumí porážek tenisty na nejvyšších postech světového žebříčku, hlavně se ale na tenisové výsluní derou mladíci, kteří stále častěji zatápějí i velkým favoritům.

Každopádně Wimbledon je nejprestižnějším tenisovým turnajem, a proto nemůže zůstat bez povšimnutí ani na portále i60. A tak si budete moci znovu po roce zkoušet tipovat na jednotlivé zápasy. Tenisová tipovačka portálu i60 je bezplatná, není potřeba žádný finanční vklad, talže soutěžící nic neriskují. Mohou jen získat - na vítěze tipovačky čeká digitální krokoměr Spokey Rock.

Pravidla tenisové tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) nebo vícečetné profily nejsou přípustné. Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu..." odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Nebo na otázku "Který z hráčů vyhraje zápas Berdych-Chardy (Berdych 1, Chardy 2) uveďte číslo za jménem v závorce, u hráče, který podle vás vyhraje. POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Dva soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce digitální krokoměr Spokey Rock. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

Tipovat můžete začít hned, a to na tomto místě.

 

Naše další soutěže

Pokud nejste fandové tenisu, můžete se zapojit do některé z dalších našich soutěží. Pro nově registrované čtenáře je tu soutěž o tablet Lenovo. Získá jej ten, kdo napíše nejzajímavější první příspěvek na portál i60. Informace a pravidla této soutěže najdete na tomto místě. Fotografové zase mohou soutěžit o velkokapacitní flashdisky v naší fotosoutěži "Obrázky léta". Její pravdila najdete zde.

Denně pak můžete soutěžit ve vědomostním kvízu, kde každou neděli losujeme z úspěšných soutěžících jednoho vítěze, který od nás obdrží knižní cenu. Tentokrát uspěla paní Blanka Macháčková. A vyhodocujeme také Počin týdne. Tentokrát pošleme cennu za dlouhodobou aktivitu paní Iloně Kolářové, za její aktivitu v přípravě "fotohádanek". Oceněným gratulujeme a držíme palce všem, kteří se do našich soutěží zapojí.

Petra-Kvitova.jpg

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si krásných letních dní, cestujte, fotografujte, fotografujte, pište. A držte palce našim tenistkám a tenistům!

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.