Český den proti rakovině - 10.květen 2017
Ilustrační foto: pixabay.com

Český den proti rakovině - 10.květen 2017

8. 5. 2017

S různými druhy rakoviny jsme se někteří z nás seznámili osobně nebo prožili těžká období se svými blízkými příbuznými či přáteli. Sama jsem ve svých 53 letech touto zákeřnou nemocí onemocněla a prošla si peklem chemoterapií, až nakonec mě zachránila transplantace kostní dřeně. Jen zásluhou vyspělé lékařské mediciny a pomocí své rodiny jsem celé období zvládla a mohu dnes ve svých dožitých 71 letech říci, že i přežila.

Proto jsem se rozhodla všem připomenout, že Český den proti rakovině se v letošním roce koná ve středu 10. května. Letos se uskuteční již 21. ročník této nejstarší sbírkové akce v ČR, při které můžete koupí žlutého kvítku měsíčku lékařského podpořit boj proti rakovině. Žluté kytičky s modrou stužkou budou nabízet dobrovolníci v ulicích více než 1100 měst a obcí. 

Z chatu či jiných příspěvků je zřejmé, že hodně z Vás pomáhá svými finančními prostředky na různé charitativní účely. Je to např. Dobrý anděl, Bílá pastelka a tak bych mohla jmenovat řadu těchto dobročinných sbírek. Patří Vám za to velký dík.

Přeji touto cestou všem, kteří se zhoubnou nemocí bojují, aby jejich boj byl vítězný. K tomu nám pomáhá moderní medicina, pevná víra v uzdravení a partnerské zázemí. A pozor - existuje také něco, čemu se říká "rakovina duše". A těm zdravým přeji, aby hrůzu slova "rakovina" či "máte zhoubný nádor" nikdy neslyšeli.

 

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.