Žena jako inspirace: Lisa Rinna
Ilustrační foto: pinterest.com

Žena jako inspirace: Lisa Rinna

5. 3. 2017

Tuto ženu je dobré znát kvůli jejímu účesu. V souvislosti s ním je totiž často užíván výraz ikonický. Znamená to, že někdo prostě zvolil účes, který mu sedí, drží se ho téměř celý život a inspiruje tak další ženy z celého světa. Právě to je případ této americké herečky.

Ano, tato dáma má dar, že je opravdu krásná a ještě si k tomu výrazně pomáhá možnostmi současné estetické medicíny. Za to ji některé ženy nemají rády. Na druhé straně je ukázkou sebejistoty a  stálosti. Ač se to právě na jejím typu nezdá, je konzervativní.

Celý život nosí téměř stejný účes, dopřává si jen minimální obměny. Kadeřníci a stylisté se shodují, že je to přesně ten účes, který sluší většině žen všeho věku. Vyvarovat by se mu měly jen ty, které mají hodně vlnité či kudrnaté vlasy, jinak stačí jen najít kadeřnici, která umí kvalitně stříhat. Protože základem tohoto účesu je kvalitní střih, pak už na údržbu není příliš náročný, byť to tak z obrázků nevypadá. Protože u tohoto stylu účesu určitá rozcuchanost nevadí, právě naopak. Je to střih, který omlazuje, ať je jeho nositelce čtyřicet nebo sedmdesát.

Lisa Rinna je americká herečka známá především z televizních seriálů a různých televizních šou. Nemá na svém kontě nějaké zásadní filmové role či ocenění, ve Spojených státech je však velmi známá a oblíbená. Zkrátka, typická hollywoodská herečka, která ví, kdy a kde se v pravou chvíli ukázat, aby zůstala obdivovaná a žádaná.

Jsou období, kdy ji společenské časopisy kritizují za to, že to tu a tam přepískla s botoxem či jinou úpravou. Ale co se týká účesu, to slyší jen samé pochvaly za to, že si někdy před třiceti lety našla svůj styl a zůstala mu věrná i v padesáti.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.