Tip: Kavárna Ennea v Jeseníku
FOTO: autorka

Tip: Kavárna Ennea v Jeseníku

13. 7. 2016

Léto teprve pořádně nabralo dech a nejeden turista či lázeňský host zavítá do našeho okresního města, do Jeseníku. Pokud se tak stane i někomu z vás a vaše prázdninové kroky zamíří právě k nám, přijměte, prosím, pozvání na kávu.

Klidně můžete přijít i k nám domů, budete vítáni, ale v kavárně Ennea v Jeseníku si budete moci vybrat hned z několika druhů lahodných káv, domácích limonád a k tomu si dát třeba i dobrý dezert.

Kavárna Ennea nemá sice dlouhou historii, ale už se do koloritu našeho města zapsala, jako jedno z míst, které stojí za návštěvu. V interiéru na vás dýchne kouzelná a neopakovatelná atmosféra „prvorepublikových“ kavárniček v tom nejlepším slova smyslu. Interiér působí velmi teple a zabydleně. Můžete si zde třeba při pití kávy přečíst noviny, číst knížku, besedovat s přáteli. A nebo jen tak pozorovat lidi za oknem, pokud máte štěstí a vaše místo je právě u okna. Stěny kavárny jsou místem pro výstavky fotografií a nebo obrazů. Měla jsem také tu čest zde vystavovat své fotografie.

Majitelka kavárny je velmi podnikavá mladá dáma a neusnula na vavřínech. Vedle kavárny otevřela obchůdek „Z okolí“, kde si můžete zakoupit regionální produkty. Chleba, koláče, sirupy, med … určitě neodejdete s prázdnou.
Srdečně vítejte!

Více info zde.

 

naše tipy restaurace
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.