Villa Regenhart Jeseník
FOTO: autorka

Villa Regenhart Jeseník

29. 6. 2016

Pokud vás vaše cesty zavedou do našeho krásného malého okresního města, přijměte pozvánku k návštěvě hotelu VILLA REGENHART.

VILLA REGENHART JESENÍK

Od 26. června 2016 je hotel oficiálně otevřen a poskytuje širokou nabídku služeb. Kromě luxusního ubytování hotel nabízí svým hostům, ale i veřejnosti, moderní wellness a restaurační služby. Můžete využít tři druhy saun, relaxační bazén, hydromasážní vanu a nebo venkovní vířivku, a to i pro romantické chvilky pod hvězdným nebem. Dále má hotel k dispozici tři masérny, klienti si mohou vybrat z mnoha procedur. Okolí hotelu tvoří dosti rozlehlá zahrada a hotel je ukryt ze dvou stran za hradbou vzrostlých stromů. Hosté mohou tak relaxovat na prostorné terase a kochat se přitom zelení. Veškeré služby mohou využívat jak hoteloví hosté, tak i široká veřejnost.
Pojďte se nyní na něj podívat trochu zblízka.

Vila Regenhart, bývalé sídlo Všeobecné zdravotní pojišťovny, byla postavena koncem 19. století frývaldovským majitelem textilky. Ernst Regenhart, původem z Vídně, s manželkou Louisou si ve svahu nad řekou Bělou nechali postavit dle plánů vídeňských architektů bratrů Mayrederových v neobarokním stylu rodinné sídlo. Vila se stavěla devět let a parkově upravený areál byl obohacen ještě stavbou zahradnického domku ve stejném stylu. Oba objekty postavil domácí stavitel Alexander Nitsche. Troufám si říct, že bylo pro objekt štěstí, že unikl jak v období před rokem 1989, tak i po tomto roce rozsáhlejším úpravám či přestavbám. V roce 2012 začala přestavba vily v moderní Spa&Wellness hotel, název ponese po původních majitelích VILLA REGENHART.

Celý objekt je citlivě zrekonstruován a s maximální snahou je zachován původní neobarokní styl, přičemž poskytuje veškerý moderní komfort. Pro obyvatele Jeseníku je to více než dobrá zpráva. Přestože vila není památkovým objektem, zachování původního stylu a podoby bylo pro mnohé srdeční záležitostí.

Již dnes hotel nabízí různé hotelové balíčky služeb, dokonce i balíček pro seniory.

Více info na: www.villaregenhart.cz

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.