Film pro pamětníky: Strach
FOTO: Filmexport Home Video

Film pro pamětníky: Strach

26. 4. 2016

Tato syrová detektivka s výbornou kamerou, kvalitními hereckými výkony a úžasnou hudbou stála na počátku trilogie, ve které jsou hlavními hrdiny major Kalaš a nadporučík Varga. Nabízí skvěle vystavěný příběh a překvapivé rozuzlení. Předlohou filmu byl román Eduarda Fikera Kilometr 19.

U pohraničního městečka je na silnici nalezeno tělo mladého muže. Někdo ho úmyslně přejel. Místní v něm poznají studenta, který tam byl před časem na brigádě. Profesor Hechtl si je jistý, že se jedná o čerstvého absolventa Coufalíka. Major Kalaš a nadporučík Varga rozjíždějí pátrání. Stopa je zavede do fotografického ateliéru Bohuslava Pacera.  Pacerův syn Bert byl spolužákem Coufalíka a je majitelem auta, které mladíka přejelo. Ačkoliv se zdá, že důkazy hovoří jasně, tento případ není zdaleka tak jednoduchý.

Ve filmu hrají: Rudolf Hrušínský, Radoslav Brzobohatý, Bohuš Záhorský, Helga Čočková - mluví Jiřina Bohdalová, Soběslav Sejk, Zdeněk Hodr, Bohuš Hradil - mluví Jaromír Spal  

Snímek vyšel 20.4. na DVD firmy Filmexport Home Video a je k mání v trafikách za 99 korun, nebo v e-shopu www.filmexport.cz.

film pro pamětníky
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.