Soutěž o filmový scénář: Silák
Ilustrační foto: ingimage.com

Soutěž o filmový scénář: Silák

8. 4. 2016

Obraz první:

Před hospodou dva nalití kumpáni ožrale debatují. Jeden říká: Člověče, já jsem to s tím pitím asi přehnal. To zas bude mít manželka blbých řečí. To bude chtít květinu. Asi narvu ještě nějaké kytky tady na záhonu, snad to ženušku aspoň trochu zklidní a nebude mne moc mlátit.

Druhý na to má silácké řeči: Tsss, na co kytku? To si necháš? To jsi chlap? To já vždy přijdu domů, postavím všechny do pozoru a začne účtování. Děcka předloží žákajdy a za každou pětku dostanou facana. Za každou poznámku budou klečet na hrachu. Manželce zkontroluju plotnu a dřez. Pokud se jí jídlo nepovedlo, nebo bude ve dřezu neumyté nádobí, dostane facku. Jestli bude mít blbé řeči tchýně, dostane taky pár facek. Pak zkontroluju skříň, všechno vyhážu a nepůjdou dřív spát, dokud nebudou narovnané komínky jako na vojně. Pak vyhážu všechny boty z botníku a budou to muset vzorně uklidit. Musíš ukázat, že jsi chlap, pán tvorstva a ženská i děcka tě musí poslouchat.


Obraz druhý:

"Silák" se pokouší trefit klíčem do zámku. Dveře do bytu se konečně po několika pokusech otevřou. Za nimi už stojí manželka s tchýní, obě v noční košili s natáčkami na hlavě, každá vyzbrojená válečkem na nudle a začne nakládačka. Mlátí ho obě hlava nehlava.

Tchýně otevře botník a vyhází všechny boty. Pak otevře skříň a vyhází všechny věci.

Manželka ukáže do kuchyně k plnému dřezu - dnes žádná večeře a nepůjdeš spát, dokud nebude vše srovnané jak na vojně a nádobí umyté a utřené.

 

P.S.: Roli manželky nebo tchýně si klidně zahraju :-)

 

Napište scénář a zahrajte si ve filmu. Více o soutěži zde.

Soutěž - scénář
Hodnocení:
(1.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.