Velikonoční jarmark na zámku Linhartovy
FOTO: autor

Velikonoční jarmark na zámku Linhartovy

15. 3. 2016

V loňském roce navštívila Zlatohorská organizace STP vánoční jarmark na zámku Linhartovy. Všichni byli tak nadšeni, že jsme v letošním roce tento krásný zámek navštívili znovu. Tentokrát na Velikonoční jarmark. Od našeho města je to asi 40 minut busem.

Na zámek opět dorazili trhovci z různého regionu kraje a nabízeli k prodeji i ukázku velikonočního zboží a ručních řemesel i ochutnávku. Od vaječných kraslic a krásných malovaných vajíček, cukroví a zákusků, perníčků, dřevěných hraček, medů, čajů, sýrů, svíček, skla a keramiky, masa a uzenin, pletení tatarů - pomlázek, krajky, prostě každý si našel své. Nedaleko lesního parku, se mohly děti povozit i na koních.

Na zámeckém nádvoří a před vchodem se mohl každý návštěvník občerstvit pochoutkami, domácí zabijačkou, opékané jelítka a jitrnice,  svařákem, grogem, bramboráky, langoši, nebo  skvělou Salvadorskou kávou, prostě každý dle své chuti.

Tak jak hezký zájezd začal, tak i brzo skončil. Všichni si nakoupili a namlsali a už se těší na další akci. Možná na květen - omáčkový den.

Zdejší zámecký pán “Hrubajs“, koná bezpočet akcí do roka, za který mu všichni tímto moc děkujeme.

 

 

Velikonoce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.