Soutěž: Můj filmový příběh - poprvé s foťákem
FOTO: archiv autorky

Soutěž: Můj filmový příběh - poprvé s foťákem

15. 3. 2016

Koupila vnučce foťák za dvěstě korun i s filmem. Dámy, no nekupte to! Jako každá zvědavá ženská jsem otevřela krabici. A tím to, milé dámy, vlastně začalo. Vystřídala jsem všechny druhy filmů, které existují 10, 200, 400, různých značek, snad všech. Sledovala jsem slevy, stal se ze mě pomalu a jistě "filmový" maniak.

Slova okolí - to je nekvalitní nebo, prosím tě v Tvém věku takhle bláznit, kdybys ty peníze raději dala vnoučatům - jsem nevnímala..Fotila jsem doma, venku, na dovolené. Foťák samozřejmě dlouho nevydržel. Byl to vlastně "jediný mužský", s kterým jsem všude chodila, pak to byl druhý foťák, třetí mužský (foťák). Všechny jsem postupně zlikvidovala.

Blízké okolí se nemohlo dívat na tu "spoušť" a dostala jsem proto na vánoce od syna konečně digi-foťák a s ním se teprve začaly dít věci. Mé nadšení nebralo konce, protože mě "pan foťák" seznámil s paní Hüttnerovou - malířkou, herečkou, s malířem Kristiánem Kodetem a spoustou jiných osobností.

Ale i tenhle foťák mě už nestačil. Záviděla jsem ostatním fotografům obrovské zrcadlovky - s velkými objektivy. Konečně se mi splnil o dalších vánocích i tenhle sen. Postupně jsem si zamilovala další "mužské" - stromy.

Příroda je mocná čarodějka, která umí člověka očarovat, znáte to, dámy, procházka lesním porostem, nádherná vyhlídka, ticho, klid, pohoda a můj foťák... No, nechoďte tam...

A příště pojďte se mnou, milé dámy, uvidíte něco úžasného s tím mým " mužským"!

 

Jaké bylo to vaše „poprvé“? Co vám nejvíce utkvělo v paměti, na jakou událost či činnost, kterou jste dělali prvně, nejraději vzpomínáte Zúčastněte se naší soutěže a napište nám svůj příběh na téma „Poprvé“. Více informací o soutěži najdete zde.

 

 

Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...