Vzpomínka na léto

Vzpomínka na léto

21. 11. 2015

Ahoj všem, jsem tu nováček a dovoluji si přispět se svým malým příspěvkem.

Pomalu se loučíme s teplotně příjemnými dny, a i když všude kolem otvírají náruč vánoční nabídky a kamarádky si sdělují, co která letos upeče, mně se ještě nějak nechce na tuto kolej přestoupit. Asi to je i tím, že mám momentálně nohu v sádře.

Prohlížím fotky a připomínám si, co zajímavého jsme prožili. S přítelem se věnuji geocashingu, a tak o zajímavé zážitky nouze není. O jednom z nich se s vámi chci podělit.

Byli jsme letos na Djerbě a protože nejsme ten tip hotel-pláž-hotel, šmejdili jsme i na vlastní pěst. Šlo to snadno, taxík najdete na každém rohu, řidiči jsou ochotní a ceny nejsou vysoké. A tak jsme se vypravili i do vesničky Er-Riadh. Je to asi dva roky, co se zde sešlo přes 100 umělců z 30 zemí světa a na zdi domků umístili kolem 250 maleb. Všechny jsme neviděli, ale i to co bylo kolem „hlavní“cesty stálo za to.

Líbí se vám? Je to největší open-air galerie street artu na světě. Graffiti v poušti. Úžasný zážitek. Dlužno říct, že jsme měli i štěstí. Pobyt byl klidný. První atentát se udál před příletem, a druhý hned po našem odletu domů.

Takže dovolená s pořádnou porcí štěstí.

cestování dovolená
Hodnocení:
(3.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.