Srážka s blbcem
Ilustrační foto: pixabay.com

Srážka s blbcem

9. 7. 2012

Srážka s blbcem bolí. Pokud jste na blbce ještě nenarazili, máte nesmírné štěstí. A bude-li štěstí pokračovat, budete blbcem nezraněni.

Srážka s blbcem nebolí jen na těle, ale hlavně na duši. Blbec, s kterým jste delší dobu pohromadě a tudíž se s ním častěji srazíte, udělá ve vaši duši takovou díru, že její zalátání trvá dlouho.Horší je, že díru utrpíte ihned. Není odvolání.

Blbci se jistě můžete vyhnout, ale on se dobře maskuje. Tváří se skoro chytře, usmívá se na vás z dálky, ale když přijdete blíže, je pozdě. Dojde ke srážce. Nejhorší je srazíte-li se hlavou. Blbec ji má většinou tvrdou a je u něho velice pravděpodobné, že on neutrpí ani bouli. Vám ovšem vyskočí veliká. Zalapáte po dechu, ale blbec se usmívá. Co je vám? Vždyť on je nezraněn. Vaše duše je v komatu, ale blbec trochu povyroste.

Blbci se nelze bránit, protože je nezdolný. Čím více od něho utíkáte, tím víc vás pronásleduje. Je ohromně snaživý. Radí vám, dokonce si někdy dovolí vám poroučet. Je to blbec! Pokud je blbec váš šéf, jste nevyléčitelně nemocní. Musíte se s ním srážet každý den a když se obolavělí večer schoulíte ve své posteli, spánek nepřichází a když, tak vás blbec straší i ve snu. Blbec kvete a naparuje se. On je přece neodolatelný, nejchytřejší.

Jelikož má blbec hroší kůži a většinou i spřátelené blbce na dalších vedoucích místech, můžete mít štěstí, že blbec povýší, opustí vás a vy se pomalu uzdravíte.

Blbci se někdy sdružují, a to už jde o život. Také se dobře rozmnožují. V některých lokalitách je jich už tolik, že ji úplně zamoří. Blbec se také pozná podle čichu. Má takové zvláštní pižma vlastní důležitosti. Pokud máte schopnost blbce po čichu poznat, máte vyhráno. Včas utečete a nezraníte se.

V poslední době se blbci rozmnožili hodně. Nejsou léčitelní a nedají se vyhubit. Pokud vás budou chtít napadnout, utíkejte. Jestli se rychle nenalezne na blbce nějaký postřik, pánbu s námi!

 

Z archivu - náš portál obsahuje cca 3000 čtenářských příspěvků,  nejrůznějších příběhů ze života, vzpomínek, ale i cestovatelských tipů, rad či gastronomických receptů. Připomeňme si vybrané příspěvky, které obohatily tento portál. Patří k nim i tento, který jste si právě přečetli.

glosa lidé společnost
Hodnocení:
(4.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%