"Modes robes"

"Modes robes"

11. 8. 2015

Milí "í"čkaři,  redakce zveřejnila další anketu o nakupování v Sekáčích. Hlasovala jsem "ano" a nakupuji v nich docela ráda. Bydlení v Praze a nyní stálá blízkost Prahy mi to umožňuje.

V prodejnách nejsou jen obnošené věci, ale i jednotlivé kusy nebo malé série věcí nových, tedy, kdo hledá, najde. S většími velikostmi je trochu problém, ale zejména pro svá 4 vnoučata jsem vždy něco našla. Například zimní kombinézky á Kč 5,- (pro každé vnouče 3x - když zničilo, byla další). Nebo: Proč ničit dražší botičky na odrážedle? - na to zase měli jen obuv ze sekáče (po prodření špiček bylo snadné vyhodit). Také dceři jsem sehnala věci hezké i kvalitní, až to její kamarádky obdivovaly!

Já také si pravidelně obměňuji šatník. Co už mne nebaví, odnesu do charitativního kontejneru a dojedu si vybrat "modes robes" do sekáčů (obvykle za cca 200,- přivezu plnou tašku na kolečkách) - no, nekupte to!  Tak se dá třeba ušetřit si na dovolenou i při malém důchodu - hezkou dovolenou si mohu tedy užít i v hezkém oblečení.

móda second hand
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.