Jdeme do finále! Ve Wimbledonu
a také v naší tenisové tipovačce!

Jdeme do finále! Ve Wimbledonu
a také v naší tenisové tipovačce!

11. 7. 2015

Američanka Serena Williamsová proti Španělce Blanco Muguruzaové a Srb Novak Djokovič proti Švýcaru Rogeru Federerovi. To jsou finálové dvojice, které proti sobě nastoupí v sobotu a v neděli na travnatých kurtech All England Clubu.

Potvrdí se žebříčkové postavení a vyhrají světové jedničky Wiliamsová a Djokovič, anebo překvapí teprve dvaadvacetiletá Španělka Muguruzaová a v mužském duelu zkušený Roger Federer? Právě ten si ve svých čtyřiatřiceti letech zahraje své desáté wimbledonské finále, přičemž sedmkrát už v Londýně zvedal pohár pro vítěze.

Roger i Novak hrají letos ve Wimledonu skvěle, oba v průběhu turnaje lehce zaváhali jen jednou. Djokovič měl problémy ve čtvrtfinále v zápase s Andersonem, kdy strhl vítězství na svou stranu až v pátém setu, Federer ztratil za celý turnaj zatím jen jeden set v utkání s Grothem. Sázkové kanceláře sice o něco více věří Djokovičovi, ovšem současná Federerova forma může favorita finálového duelu snadno zaskočit.

V ženském finále je Serena Williamsová jasnou favoritkou, vždyť Američanka letos získala už dva grandslamy, v Melbourne i Paříži. Přestože jí na cestě do finále dokázaly dvě soupeřky vzít set, Serena vždy v pravou chvíli zabrala a bez větších potíží dohrála utkání do vítězného konce.

Tak tedy Williamsová a Djokovič? Nechme se překvapit. Každopádně oba zápasy budou tenisovými svátky a jistě pěknou podívanou pro všechny fanoušky bílého sportu. 

Drama v tipovačce

Tenisté se na londýnské trávě určitě pěkně zapotí a s nimi možná i soutěžící v naší tenisové tipovačce. Tedy určitě ti na předních místech, kteří usilují o havní výhru - kvalitní Nordic walking hole. Šanci vyhrát tipovačku mají nejen Bohumil Jaroš, Jana Sobolíková či Vladimír Bláha, kteří prozatím drží první tři místa průběžného pořadí, ale i mnozí soutěžící za nimi. V příštích dvou dnech totiž rozdáme celkem 38 bodů za poslední tipovací příležitosti na finálové zápasy a k tomu dalších deset bodů těm soutěžícím, kteří si na začátku soutěže vsadili správně na vítěze mužské i ženské čtyřhry. 

Tak tedy, rozmyslete si pořádně své poslední tipy a pojďte na to. Tipujte zde. Držíme všem palce a v neděli se těšíme na vítěze!

sport tenis Tipovačka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%