Náruč plná lásky aneb
Pomůžete pejskům, prosím?

Náruč plná lásky aneb
Pomůžete pejskům, prosím?

11. 7. 2015

Časopis Psí kusy kupuji jen někdy, ale nyní č. 7 mne jistě ne náhodou přitahovalo. Že by ta šťastná sedmička?

Již v obchodě, kde jsem do něj nahlédla, mne zaujal článek o domově pro týrané psy Rafael. Má příznačné jméno, archanděl Rafael přece pomáhá, stejně jako Iva Volková všem "svým" chlupáčům, které zachraňuje od týrání. 

V této zemi nejsou jen psi v útulcích, kterým můžeme dát domov a lásku, ale bohužel jsou zde i týraní psi, často v uboženém stavu, vyhublí, kteří ztratili víru v dobro člověka a mají nalomené psí dušičky.
Je tu ale pro ně paní Iva, která jim psí duši léčí a vrací jim zas víru v člověka a připravuje je na ten lepší, šťastný život.

Najdou u ní rehabilitace, masáže, ale hlavně lásku, kterou tak postrádají, aby se dostali z traumat, která prožili. A vyléčení fyzicky i psychicky se pak dostávají k novým dobrým páníčkům a mohou tak vykročit vstříc šťastnému životu zas.

Letos se domov Rafael bude v srpnu stěhovat na nový pozemek blíže k Českým Budějovicům do Hamru u Doudleb do krásného a klidného prostředí v blízkosti řeky Malše. Na koupi pozemku je zřízena veřejná sbírka: účet na nový pozemek: 2200502362/2010, kdo ze čtenářů může, přispějte prosím na dobrou věc.
Na č.účtu společnosti - 2500762609/2010 můžete popř. přispět také. 

Jak to tak v životě bývá, většinou přispívají obyčejní lidé, kteří toho sami moc nemají. Přispějí prosím i podnikatelé a lidé movití?

Paní Iva chce rozšířit pokojíčky pejsků o dalších 8, které jsou raritou v celé Evropě. V zimě vytápené, s oknem a výhledem. Také by všichni pejsci měli mít svůj vlastní výběh. Paní Iva chce zřídit i rehabilitační lázně pro psy, rozšířit péči o staré nemocné psy, kterých se lidé zbavují, aby ještě poznali ve stáří lásku a pohlazení.

Iva se stará o pejsky 24 hod. denně, domů se dostane tak jednou za tři týdny. Třikrát denně pejsky venčí, takže o "turistiku" má vystaráno. Vlastně by se jí jistě hodila pomoc třeba na venčení pejsků, ale kdyby mohla mít i zaměstance a střídat se s ním třeba po týdnu, či 14 dnech, to by bylo jistě skvělé. Řeknu vám, já bych se tím zaměstnancem ráda stala ihned. Lepší povolání bych nenašla, pomohla bych a ještě by to i mně naplnilo a rozzářilo život. Bez výplaty by to ale nešlo a tu bez pomoci sponzorů Iva vyplácet nemůže.

Tak zatím uvažuji aspoň o dovolené, že bych Ivě pomohla s venčením pejsků a podobně. Jen ještě musím vyřešit, kde budu s mou fenkou Meginkou spát na jihu Čech co nejblíže domovu Rafael.

Snad nám Vesmír požehná a nocleh někde poblíž najdeme, a budu tak mít možnost otevřít své srdíčko pejskům v domově a poznat se i s paní Ivou. Cesta to sice nebude jednoduchá, také bude záležet na počasí, nemám auto, zřejmě nejdříve zamíříme do Prahy, pak do Budějovic a pak nějak do domova.

Chcete-li i vy, čtenáři pomoci, ať už finančně, či venčením pejsků nebo si budete chtít nějakého osvojit, kontaktujte Ivu Volkovou na e-mail: rafael@rafael-ops.cz.

A popřejme Ivě, pejskům a domovu, nechť je ochraňuje archanděl Rafael a nechť se jim všem vrací láska, kterou Iva rozdává. Sama Iva neměla vždy lehký život, přišla o syna, byla vážně nemocná, ale právě tyto rány života jí ukázaly směr cesty a cíl nejen Buddhistů činit všechny bytosti šťastnými.

Eva Krausová a její fenka Meginka, která už domov našla, jejíž panička cíl cesty stále hledá, kéž by byl právě u Ivy a mohla tak rozdávat lásku všem jejím pejskům...a pohladit na duši i paní Ivu.
  
   

      
    

domácí mazlíčci charita
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.