Foto

Senior musí zájezd
řádně prověřit. Jinak...

3. 7. 2015

V mládí bylo vše jednoduché: 1) zvolit si místo pobytu, 2) sbalit zavazadlo, 3) už se jen těšit. V seniorském věku je nutno přidat bod 4) prověřit podmínky! Tedy ubytování, stravování, terén v místě pobytu a dostupnost okolí tak, abychom to byli schopni zvládnout. Právě mne o tom přesvědčil minulý týden.

Před mnoha lety jsme v rámci trasy zájezdu navštívili Lázně Luhačovice. Času bylo málo, prošli jsme kolonádu, zhlédli zajímavosti a pokračovali dále. A já jsem docela toužila vrátit se znovu, což se uskutečnilo před týdnem.

Jenže tehdy jsem nestihla postřehnout a uvědomit si, že Luhačovice jsou městem kopců a schodů, že ve svém seniorském věku a se zdravotním  problémem to dobře nezvládnu. Byl to pro mne šok, ke kterému se přidalo i velmi špatné ubytování - vzdálený penzion v kopci, 3 patra bez výtahu (přes 70 schodů), docházet do hlavního hotelu na stravování a procedury bylo nemyslitelné. Proto jsem hned druhý den odeslala stížnost s tím, že jsem rozhodnuta k odjezdu domů. Ale CK vše vyřídila s vedením Lázní a já jsem už následný den dostala pokoj v hlavním hotelu. Zřejmě uznali to, co jsem ve stížnosti popsala, totiž že penzion je pro seniory naprosto nevyhovující!          

Až budu příště chtít někde pobývat, určitě si podmínky dle bodu 4) PROVĚŘÍM!

cestování cestovní kanceláře zájezd
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%