Foto

Pokračuje tenisová tipovačka
o krásné Nordic walking hole!

1. 7. 2015

Tři soutěžící - Kamila Dvořáková, Hana Švecová a Vladimír Bláha se po druhém kole usadili na čele naší tenisové tipovačky. Ta ovšem zdaleka nekončí, denně rozdáváme kolem 25 bodů, přičemž před námi je ještě deset soutěžních dní!

Vyhrát tipovačku a získat skvělé Nordic Walking hole může tedy kdokoli, kdo začne soutěžit třeba dnes či v příštích dnech. Proto také zopakujeme pravidla soutěže.

Pravidla tipovací soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící musí tipovat výhradně prostřednictvím jednoho profilu a jedné I.P. adresy. V případě zjištění, že soutěžící tipuje z více profilů, zaregistrovaných z jedné I.P. adresy, bude ze soutěže vyloučen.

Každý den až do 12. července, kdy turnaj končí, budou na portále i60.cz v rubrice Tipovačka (sekce Zábava) vypsány tipovací příležitosti s uvedením možného bodového zisku. Body se přičítají za každý správný tip. Tipovat mohou soutěžící vždy od chvíle, kdy se na portále objeví nové tipovací příležitosti, až do doby zahájení zápasu.

Tipovací program je nastaven tak, že tipované výsledky musí být zapsány v přesném tvaru, například 6:2. (tedy ve tvaru číslo,dvojtečka,číslo, tedy bez jakýchkoli mezer!). Po ukončení zápasu budou body připsány do tabulky, která je rovněž v rubrice Tipovačka. V tabulce budou vidět všechny tipy všech soutěžících. Kliknutím na jméno je možné vidět, jak který soutěžící tipoval.

Vítězem tipovací soutěže se stane soutěžícící, který získá největší počet bodů. Body se sečtou po posledním finálovém zápase dne 12. července a po poslední uzavřené (ukončené) tipovací příležitosti. V případě stejného počtu bodů u více soutěžících rozhodne o vítězi naše losovací zařízení.

Pozor na zapisování správných tipů

Pozor si dejte hlavně na správný zápis svých tipů. Například na otázku "Jakým výsledkem skončí zápas..." odpovídejte jen poměrem setů, například 2:0 u žen (ženy hrají na dva vítězné sety), anebo 3:1 u mužů (muži hrají na tři vítězné sety).

Při dotazu "Jakým poměrem skončí první set zápasu..." odpovídejte přesným výsledkem setu, například 6:2.

Důležité také je zapisovat výsledky bez mezer mezi čísly a dvojtečkou, tedy 6:3, 2:1, 3:2 apod. Špatně zapsané tipy budou považovány za chybné.

Tipujte na Šafářovou, Plíškovou a další tenistky a tenisty

Impozantně vstoupila do grandslamového turnaje v All England Clubu jeho obhájkyně Petra Kvitová, která na svém oblíbeném centrálním kurtu smetla za pouhých 35 minut Nizozemku Kiki Bertensovou 6:1, 6:0. Postup do druhého kola vybojoval také nejlepší český tenista Tomáš Berdych, který po setech 6:2, 6:7, 7:6 a 7:6 vyřadil Francouze Chardyho. Dál jdou také Rosol s Veselým, naopak nepostupuje veterán Radek Štěpánek.

Druhé kolo si po dnešních vítězných zápasech zahrají ve Wimbledonu také Kristýna Plíšková a Allertová, naopak s turnajem se loučí Siniaková, Koukalová, Hradecká a Smitková.

Na zápasy druhého kola, například na duel Šafářová - Hsieh Su-wej, můžete tipovat klidně hned, a to zde.

sport tenis Tipovačka
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%