Začíná nejslavnější tenisový turnaj 
a tipovačka o Nordic walking hole!

Začíná nejslavnější tenisový turnaj
a tipovačka o Nordic walking hole!

28. 6. 2015

Nejprestižnější, nejstarší, nejslavnější a pro mnohé hráče i nejtěžší. Takový je tenisový Wimbledon, který právě začíná. Jen na tomto turnaji, který se hraje už od roku 1877, nejsou kolem kurtů žádné reklamy, hráči mají k dispozici tradiční dřevěné šatny a hlavně musí hrát pouze v bílém oblečení, což je podmínka, která už na jiných turnajích neplatí. Poznat blíže Wimbledon nyní můžete i vy, a to prostřednictvím naší další tenisové tipovačky!

Obhájí Petra Kvitová ve Wimbledonu titul z loňského roku? Zopakuje Lucie Šafářová svou skvělou formu z French Open, kde se dostala až do finále? Dokáže Karolína Plíšková, že je právem už na 11. místě světového žebříčku? Právě vynikající výsledky našich českých tenistek v posledních týdnech jsou tou nejlepší pozvánkou do All England Clubu a také naší tenisové tipovačky. A o co se hraje? Tentokrát získá vítěz tipovačky kvalitní Nordic walking hole!

Pravidla tipovací soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící musí tipovat výhradně prostřednictvím jednoho profilu a jedné I.P. adresy. V případě zjištění, že soutěžící tipuje z více profilů, zaregistrovaných z jedné I.P. adresy, bude ze soutěže vyloučen.

Každý den až do 12. července, kdy turnaj končí, budou na portále i60.cz v rubrice Tipovačka (sekce Zábava) vypsány tipovací příležitosti s uvedením možného bodového zisku. Body se přičítají za každý správný tip. Tipovat mohou soutěžící vždy od chvíle, kdy se na portále objeví nové tipovací příležitosti, až do doby zahájení zápasu.

Tipovací program je nastaven tak, že tipované výsledky musí být zapsány v přesném tvaru, například 6:2. (tedy ve tvaru číslo,dvojtečka,číslo, tedy bez jakýchkoli mezer!). Po ukončení zápasu budou body připsány do tabulky, která je rovněž v rubrice Tipovačka. V tabulce budou vidět všechny tipy všech soutěžících. Kliknutím na jméno je možné vidět, jak který soutěžící tipoval.

Vítězem tipovací soutěže se stane soutěžícící, který získá největší počet bodů. Body se sečtou po posledním finálovém zápase dne 12. července a po poslední uzavřené (ukončené) tipovací příležitosti. V případě stejného počtu bodů u více soutěžících rozhodne o vítězi naše losovací zařízení.

Zítra hrají hned čtyři Češky

Wimbledon začíná zítra a hned první den se na travnatých kurtech představí čtyři české hráčky. Šestá nasazená Lucie Šafářová vyzve v úvodním duelu Američanku Alison Riskeovou, s další Američankou Falconiovou se utká Karolína Plíšková, a do třetice se porve s hráčkou USA Stephensovou Barbora Strýcová. S Maďarkou Babosovou rozehraje Wimbledon Petra Cetkovská.

Svůj první zápas odehraje zítra také mužská jednička Novak Djokovič, který vyzve Němce Kohlchreibera, nebo také Stanislas Wawrinka, vítěz z Paříže, který se utká s Portugalcem Sousou.

Tipovat na zápasy těchto hráčů můžete zde.

Překonáme rekord v účasti?

Naší poslední tipovací soutěže, kdy se hádaly výsledky zápasů světového šampionátu v hokeji, se zúčastnilo kolem 500 čtenářů. Překonáme tento rekord nyní v tenisové tipovačce?

Zkuste si tipování i vy! U nás nemusíte vkládat žádné peníze, nemůžete tedy prohrát, ale jen vyhrát. Tak hodně štěstí a hlavně držte palce českým tenistům!  

tenis Tipovačka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.