Pár slov o sobě

Pár slov o sobě

28. 6. 2012

Mnohá léta pracuji s lidmi. Ať už s dětmi nebo dospěláky. Kdysi to bylo mé povolání, pak spojeno s koníčkem a nyní v důchodu koníček zůstal.

Jako vedoucí Senior klubu v našem městě se snažím s několika málo ochotnými lidmi dělat pro naše seniory, kterých je zaregistrováno skoro 300, dělat zajímavé aktivity. Patří mezi ně třeba besedy, odpoledne pro bystření mozku, hra kare,t, kuželek, pravidelná návštěva divadelních představení či filmových představení, ale také třeba  pěší vycházky, výlety na kolech, vlakem, ale též autobusové zájezdy. Těch děláme od jara do podzimu každoročně opravdu spoustu.

Musím přiznat, že máme asi skvělou radnici. Stará se o naše občany, jak může a seniory finančně na zájezdech podporuje. Naši členové si sice určitou částku na zájezdy plat, protože je známo, že co je zcela zdarma, toho si málokdo váží. Přesto zájem bývá opravdu veliký. Nikdy nejede pouze jeden autobus. Vždy dva nebo i tři. Někdy všechny v jeden den, jindy každý zvlášť.

Snažíme se vybírat místa, která mnozí neznají, aby měli další rozhled. Pak taková, která znají, ale mají k nim určitý „citový vztah“. Jsou místa, kam MUSÍME jezdit každoročně, protože v opačném případě by byla obrovská nespokojenost. Navštěvujeme hrady, zámky, hory, využíváme možností nejrůznějších exkurzí…je toho mnoho. Vše dělám ve svém volném čase a největší odměnou mi je to, když při návratu domů při vystupování z autobusu slyším “Hanko, díky, bylo to pěkné.“

Příležitostně napíšu pár poznatků z našich zájezdů. Třeba to bude někoho zajímat. A když ne, tak můžete mít aspoň inspiraci pro své soukromé výlety po krásách naší vlasti.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.