Pozor, startuje hokejová tipovačka, 
hraje se o skvělé produkty z konopí!

Pozor, startuje hokejová tipovačka,
hraje se o skvělé produkty z konopí!

1. 5. 2015

Hokejová euforie zachvátila i portál i60.cz. Jak by ne. Mistrovství světa v hokeji se po deseti letech vrací do České repupubliky na stadiony v Praze a Ostravě. V české sestavě je ikona Jaromír Jágr a kromě něho celá řada dalších výborných hokejistů, kteří letos prožili skvělou sezonu v čele s Jakubem Voráčkem. A české mužstvo zase povede Vladimír Růžička, jenž už dokázal s reprezentací několikrát uspět. Vyjde to, získá Česko další medaili ze světového šampionátu?

České reprezentaci se postaví tradiční hokejové velmoci. V jejich týmech budou takové těžké váhy jako Crosby, Malkin, Forsberg. Nebude to jednoduché, ale my věříme, že naši dobruslí až do finále. A jak to vidíte vy? Budete sledovat hokejové přenosy a fandit českým reprezentantům? A co takhle zkusit si tipovat na výsledky. Na rozdíl od jiných tipovacích soutěží je tipovačka na portále i60 bezplatná. A výhra stojí za to - vítěz získá dárkový koš s konopnými produkty společnosti Carun

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící musí tipovat výhradně prostřednictvím jednoho profilu a jedné I.P. adresy. V případě zjištění, že soutěžící tipuje z více profilů, zaregistrovaných z jedné I.P. afdresy, bude ze soutěže vyloučen.

Každý den od dneška do 17. května budou na portále i60.cz v rubrice Tipovačka (sekce Zábava) vypsány tipovací příležitosti s uvedením možného bodového zisku. Body se přičítají za každý správný tip. Tipovat mohou soutěžící vždy od chvíle, kdy se na portále objeví nové tipovací příležitosti, až do doby zahájení zápasu.

Tipovací program je nastaven tak, že tipované výsledky musí být zapsány v přesném tvaru, například 4:1. (tedy ve tvaru číslo, dvojtečka, číslo, bez jakýchkoli mezer). Po ukončení zápasu budou body připsány do tabulky, která je rovněž v rubrice Tipovačka. V tabulce budou vidět všechny tipy všech soutěžících.

Vítězem tipovací soutěže se stane soutěžícící, který získá největší počet bodů. Body se sečtou po posledním finálovém zápase a po poslední uzavřené (ukončené) tipovací příležitosti. V případě stejného počtu bodů u více soutěžících rozhodne o vítězi naše losovací zařízení.

Cena pro vítěze

Vítěz bude znám 17. května v pozdních večerních hodinách, kdy bude ukončen finálový zápas. Soutěžící s největším počtem bodů obdrží od našeho partnera, společnosti Carun, dárkový koš s výrobky z konopí, prodávaných v konopných lékárnách www.konopnyshop.cz.

Podotýkáme, že pro úspěch v soutěži není potřeba mimořádných hokejových znalostí. Výsledky hokejových zápasů může tipovat kdokoli, neváhejte se proto soutěže zúčastnit. A vytrvat až do konce. Protože kdo nehraje, nevyhraje!

Tipovat na první zápasy můžete už nyní zde.

Tato země není jenom pro mladý!

 


hokej soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.