Zúčastněte se soutěže
Magnesia Litera 2015

Zúčastněte se soutěže
Magnesia Litera 2015

14. 3. 2015

Stejně jako v minulých letech vyzývají knihovny své čtenáře i veřejnost k účasti na čtenářské části soutěže Magnesia Litera. Jedna se o udělování prestižních cen nejlepším českým knihám za předchozí rok 2014. Letošní nominace najdete na http://kultura.idnes.cz/nominace-magnesia-litera-0xi-/literatura.aspx?c=A150310_103506_literatura_ob

Nominace a hlasování veřejnosti je do 31.3.

Kromě cen poroty (rozhodují komise odborníků a literární akademie), je vždy udělována také Kosmas cena čtenářů, která je výsledkem hlasování veřejnosti.
Veřejnost může hlasovat prostřednictvím webového formuláře na adrese http://www.magnesia-litera.cz/ nebo pomocí korespondenčního lístku. Korespondenční lístky najdete v knihovnách.

Vylosováno bude 500 čtenářů, kteří získají poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup knih v internetovém knihkupectví Kosmas.cz nebo síti prodejen Kosmas. Seznam výherců bude uveřejněn na webových stránkách http://www.magnesia-litera.cz/

Slavnostní předávání cen se uskuteční 14. dubna 2015 v prostorách Nové scény Národního divadla v přímém televizním přenosu. Zde bude předána i knihovnická cena Čtenář roku 2015.

Neváhejte a hlasujte.

knihy spisovatelé
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.