Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

11. 2. 2015

Jmenuji se Eva, zaujala mne soutěž "modelek" Senior Fashion. Posílám 4 fota, kde jsem v přírodě, v lese, kde je mi s mou fenkou Meginkou nejlépe. A k tomu potřebuji sportovní, pohodlné oblečení, ve kterém ale není zima, protože sníh a mráz miluji.

Dokonce mi totiž paní D. Filipi namalovala obrázek, kde mne vidí jako vílu "Sněhovou vločku..."

Sportovní oblečení mi vyhovuje, protože mám ráda turistiku, zde mám krátký kabátek, který jsem dostala od maminky, o kterou jsem bohužel tragicky přišla... Má maminka měla vždy vkus, byla to "dáma" a já snad něco od ní pochytila.

Šála, kterou mám, se mi moc líbí, hlavně ten vzor. Boty jsou pěkné a zajímavé, budím v nich pozornost, ale mají jednu potíž. Trvá dlouho, než se obují a zavážou..., ale je v nich teplo. Jako materiál mám nejraději bavlnu, ale ne vždy se daří sehnat oděvy jen z bavlny.

Fotil mne kamarád Lukáš, se kterým chodíme často do přírody.

Tak zde zkouším štěstí, protože právě po mamince mám nejen geny, také jsem toho názoru, jaký měla ona, že s věkem se nemá ztrácet styl a smysl pro krásno. Mihla jsem se  ve filmu režiséra K. Kachyni, tak třeba i zde budu mít štěstí...

Je to nejen o vkusu, ale i o duši člověka.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Paní Eva je velmi hezky sladěná - jak barevně, tak stylově. Nejenže se jí hodí barva kabátu, kalhot, šály a bot, to vše k sobě krásně ladí, ale ještě navíc k tomu dokonale sedí i její barva vlasů. A tím má u mě Eva velké plus navíc v hodnocení, protože žena, která takhle nádherně přizná své stříbrem prokvetlé vlasy - je prostě krásná.
Hodnotím známkou 1

Elen Zajíčková:
Paní Evo, čím déle se dívám na Vaše fotky, tím více jsem rozpolcená. Jsme asi stejně staré a v tomto věku obě máme svůj styl, ve kterém se dobře cítíme. Je fajn ho občas oživit něčím novým, moderním, možná i extravagantním. Míchání stylů chce ale velkou zkušenost a hodně citu. Nejenom odvahu, kterou z Vás cítím. Je bezpochyby, že výborně znáte "své" barevné ladění. Kabátek lichotí nejenom vašim vlasům a pleti, ale i postavě. Šála hřeje už jen při pohledu na její vzor. Ač oba kousky mají nápadné vzory, barevné ladění je sjednocuje a nepůsobí tedy příliš rušivě. Doporučila bych cíp šály zastrčit do kabátku, zmenší se tím plocha, kde se vzory potkávají. Velmi slušivé. Problém jsou pro mne Vaše boty. Jsou příliš extravagantní, až na hranici nevkusu. Přitom existuje styl, kterého jsou nedílnou součástí. Domnívám se, že jste outfit chtěla omladit módními kotníkovými botami typu "bagančata". Zvolila jste ale velmi drsnou formu, která Vašemu stylu spíš ublížila. Škoda, jste šik a určitě se nebojíte experimentovat.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Povedená je bílo šedo černá kombinace, ale kousky k sobě vzájemně neladí stylem. Šála i boty jsou úžasné. Kdyby k nim byla jednobarevná, třeba černá bunda nebo kabátek sportovnějšího střihu více by vynikly. Tento kabát ve mě vyvolává pocit, že k sobě už nepotřebuje nic vzorovaného či budícího pozornost. Je výrazný sám o sobě. Paní je krásná a v jednodušší kombinaci by to více vyniklo.
Hodnotím známkou 3

Redakce:
Na náš vkus se v textu až příliš chválíte, paní Evo. Nicméně, distingovaná dáma ale určitě jste a oblékat se umíte.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,9

Celková výsledná známka je 2,38

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.