Australian Open: titul 
si veze Šafářová ze čtyřhry

Australian Open: titul
si veze Šafářová ze čtyřhry

30. 1. 2015

Lucie Šafářová si přeci jen spravila chuť z neúspěšného individuálního vystoupení na Australian Open, když vypadla už v prvním kole. Společně s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou dobyla titul z ženské čtyřhry. Po setech 6:4 a 7.6 zvítězily nad Čeng Ťie z Číny a Chan Yung-Jan t Tchaj-wanu 6:4 a 7:6.

Cesta za titulem přitom nebyla až tak snadná. Obě děvčata spoolu hrály čtyřhru poprvé, přesto dokázaly porazit několik nasazených párů. A poradily si i s krizovou situací ve druhém finálovém setu, kdy ztratily své podání a prohrávaly 5.6. Šafářová tak přiveze domů pohár pro vítězky grandslamu Australian Open ze čtyřhry po dlouhých dvaceti letech. Naposledy se to podařilo Janě Novotné po boku Španělky Sanchesové-Vicariové.

Boj o mužské finále

Po včerejším neúspěšném vystoupení Tomáše Berdycha, který nepřešel do finále přes Skota Andy Murrayho se dnes o druhé finálové místo poperou Srb Djokovič se Švýcarem Wawrinkou, obhájcem loňského titulu.

A právě po tomto zápase se ukáže, kteří soutěžící mají nakročeno k vítězství v naší tenisové tipovačce. Zbývají už jen dva poslední soutěžní dny. Držíme palce všem tipujícím!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.