V pondělí začíná Australia Open
a s ním i naše tenisová tipovačka!

V pondělí začíná Australia Open
a s ním i naše tenisová tipovačka!

17. 1. 2015

Tenisový rok 2015 má za sebou úvodní turnaje, na nichž zazářili čeští reprezentanti. Petra Kvitová vyhrála turnaj na turnaji v Sydney, když ve finále porazila další Češku Karolinu Plíškovou. Berdych se dostal do finále turnaje v Dauhá, Veselý v Auclandu. Ve formě jsou také tenistky Šafářová i Barbora Záhlavová-Strýcová. Bude se našim nadějím dařit i na prvním grandslamu sezony v Melbourne? Tipněte si, který tenista a která tenistka vyhraje Australia Open a tipujte i další výsledky v naší tipovačce!

Mnozí z vás již tipovací soutěž portálu i60 znají. Těm, kteří se ještě tipovačky nezúčastnili, ale chtěli by si ji tentokrát vyzkoušet, připomínáme pravidla. 

Jak se tipuje?

Každý den najdete v sekci Zábava, v rubrice Tipovačka tipovací příležitosti na jednotlivé zápasy. Do příslušných políček se musí vepsat výsledek v přesném tvaru, nyní u tenisu tedy např. 3:1 (nepoužívejte mezi čísly pomlčku,např. 1-3).

Tipovací příležitosti budeme každý den přidávat s tím, že uzávěrka tipů bude vždy do termínu startu příslušného zápasu. Pokud vám váš tip na výsledek nepůjde do příslušného políčka vložit, znamená to, že už je po uzávěrce možnosti vložení tipů. Po ukončení západu se každému soutěžícímu přičtou body za správný tip, průběžné pořadí soutěřících bude možné sledovat v tabulce s průběžným pořadím, kde bude také možné sledovat, jak kdo tipoval.

A připomínáme, že na grandslamu se hrají mužské zápasy vždy na tři vítězné sety, ženy hrají na dva zápasy. Výsledky tak mohou být u mužů např. 3:0, 3:1, 3:2, u žen pak ve tvaru 2:0 či 2:1. Upozorňujeme také, že do startu turmaje Australia Open, tedy do pondělní 1.00 hod. bude možné tipovat na celkové vítěze turnaje za 5 bodů. Po zahájení turnaje již tento tip nebude možné vložit. 

Vítězem tipovačky se stává ten soutěžící, který získá největší počet bodů. V případě rovnosti bodů po posledním zápase rozhodne o vítězi tipovačky los.

 Pro ilustraci jsou zde příklady tipů:

Jakým výsledkem skončí zápas Šafářová-Shvedová? 2:0
Jakým poměrem skončí první set zápasu Ferrer-Belluci? 6:2
Kolik gamů uhraje Lu v zápase s Federerem? 5

A o co se hraje? Tentokrát máme pro vítěze tipovačky připravenu sportovní sadu pro kroket! Ideální hra pro všechny hráče mladé duchem, tedy i pro vás!

Tipovat můžete už dnes, a to zde.

 


tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.