Nádherný den?
1. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.11.2014 23:16
Je to vtipné, s technikou bojuji téměř denně, hlavně na počítači. Já vyhraji málokdy, o to větší mám potom ze sebe radost.
Růžena Antlová
3.11.2014 07:34
často slýchám od dětí "řekni nač ten mobil máš ,když se ti nemůžem dovolat "sice ho nenechám úplně vybít ale někdy ho mám v režimu pšššššt nezvonit to kyž jdu k lékaři a pak ho třeba týden nenastavím na zvonění a divím se že mi nikdo nevolá
VANDA Blaškovič
2.11.2014 14:07
....má ho !!!...tady mobil, lidé jsou poctiví - děkuji, děkuji, děkuji a ať nám nejenom elekronika funguje pani Kollinová !
VANDA Blaškovič
2.11.2014 07:08
Včera na akci modelek v Letňanech našla snacha na stole v restauraci zapomenutý mobil a okamžitě ho donesla obsluze na bar. Dnes ráno jsem našla zoufalý vzkaz na PC od syna z Beogradu, že zapomněl mobil v restauraci...prosím, prosím, věřím že dobré skutky se přece oplácejí...viděly jsme totiž tu šťastnou pani co si mobil brala z baru...a syn je momentálně v cizině..prosím, prosím aspoň dnes buďme poctiví po celém světě...
Jana Šenbergerová
1.11.2014 22:09
I takové dny se najdou, ale i já stále častěji říkám "Díky za každé nové ráno." Třeba dnešní den byl opravdu krásný a na pozdní dobu docela teplý. :-)
Eva Mužíková
1.11.2014 19:49
Jen tak s dovolením pro pousmání.. den BLBEC před dvěma roky... To, že můžu uklouznou v lese po vlhkém listí předpokládám, nosím vhodnou obuv. To, že můžu uklouznout před domem na náledí předpokládám, sypu tam sůl. Ale to, že můžu uklouznout na dvorečku po slepičím hov... s kapsou u bundy plnou vajec, to jsem opravdu nepředpokládala. Mám kapsu plnou vaječného svítku, který pomalu protéká na kalhoty,...... co s tím?? Kocouři to nežerou a že by se našel nějaký dobrák, který by v touze po hemenexu takovýto blevajz koupil, to ani náhodou. Takže vyklepnu slizký obsah kapsy do popelnice a s myšlenkou, že ráda peru, se ubírám k domovu... Díky za vtipný příspěvek paní Jano, pohlaďte Čikinu.
Alena Vávrová
1.11.2014 14:02
Jo, jo. Včera mi totálně zvadnul mobil, naštěstí byl jenom vybitý, ale při jeho věkovitosti... A dnes ráno jsem se pro změnu ne a nemohla připojit k internetu. Až před chvílí to zase naskočilo. Těžký život závisláka...
Hana Rypáčková
1.11.2014 11:43
Dobrý.Musela jsem se podívat , jaká je Čikina, takže komentuji, ještě, že omotaná kolem stromu nehárala...Já mívám mobil často nefunkční a když i muž je nedostupný ,děti nás hubují.Ovšem, když je nejhůř, kouknou na weby a sdělí si zprávu:"Nešilte,jsou OK"Takže docela dobrý, jen nesmí spadnou notebook.Nebo webové stránky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA