Jak nás ovlivňují
naši psí přátelé
28. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Zvadová
20.12.2014 13:50
Pejsci se moc radují, když se jde na procházku. Od únoru jsem bez vlastního psa, ale začala jsem venčit "cizího" a cítím na sobě jak jsem zpohodlněla.Chodila jsem 10 let 2-3x denně po 5 až deseti kilometrech a to je na těle znát. Teď mně bolí rameno,když hážu balonek, o zakrnělých stehenních svalech ani nemluvě.Sportu zdar a kynologii zvlášť!
Hana Rypáčková
12.11.2014 18:29
Taky znám pracovní psy , co dělají kanistoterapii/Správé slovo?/Fakt je to vyčerpává.Já jsem vyčerpaná z našeho psa.Musela jsem ho nosit v tašce do Metra a všude, kam nesmí.a někdy si i vyštěkává, abych ho pochovala.Zvláště, když si dobře s někým povídám a on nevidí...
Soňa Prachfeldová
12.11.2014 18:21
Je pravda, že psi velmi pomáhají i při léčení dětí a starých lidí. Moje známá se svým pejskem dělá zázraky mezi dětmi, ale i ten pejsek je někdy vyčerpaný.
Zuzana Pivcová
28.10.2014 20:16
I bytové kočky vycítí, kdo z návštěv má rád zvířátka a kdo je "nemusí". Viditelně se k nim podle toho chovají. Venčení pejsků je často impulzem k navazování hovorů s ostatními venčícími, pro osamělé je to moc důležité. Někdy se díky pejskům i lidé spolu seznámí. Aspoň už mají od začátku jasno, že má ten druhý také rád zvířata.
Zdenka Jírová
28.10.2014 17:51
Poznatky o tom, že majitelé pejskú jsou v lepší kondici než jejich vrstevníci žijící sami, je už dost známy.Nejde ale jenom o pejsky, rozmáhají se i"kočkomilci" a jejich mňoukající přátelé jim plní stejnou funkci jako psí přítel. Jen se při tom tolik nenachodí, a proto vyhovují spíše lidem, kteří z nějakého důvodu by pejska mít nemohli. Je ale jedno, jaký zvířecí přítel je u vás doma, důležité je, že ho máte rádi , a proto on má rád i vás. Chovatelé jakéhokoliv zvířete jsou cituplnější, vnímavější k problémům ostatních a milejší.Rozhodně se nedivím , že by zvláště ženy, nesnesli vedle sebe někoho, kdo by jejich chlupatého přítele neměl rád.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA