Radosti s vnoučátky

Radosti s vnoučátky

23. 10. 2014

Nádherné skály, vyhlídky, mechy a lišejníky..."Vojtí, koukej: dvouhrotec a tady vedle vřes! A poznáš šišky borovice (co má dlouhé jehlice)? " Tak nějak se učíme s vnoučaty poznávat přírodu.

A lezeme po skalách, po stromech. učíme se úchyty, kam dát ruce, kam nohy, občas si stavíme i lanové překážky. Tento víkend to bylo na Kozích hřbetech za Suchdolem, nad Úněticemi. Nejlepší fitness je v přírodě s malými dětmi. Děti vám nedají chvíli klidu, zapomenete na věk i bolesti, a ta jejich zvídavost a nebojácnost jsou nejlepším lékem na bolavé tělo i duši.

Prožívám s vnoučaty ty nejhezčí chvíle svého života!

rodina vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Novotná
Naše babičky bydlely příliš daleko na hlídání, ale každé prázdniny u nich naši synové trávili pár týdnů. Dodnes na to s láskou vzpomínají. Dnes je situace mladých trochu složitější, ale myslím, že pokud mají práci a nemají zbytečně vysoké nároky, dá se to zvládnout. Mají zase jiné výhody a vymoženosti oproti předešlým generacím.
Marie Foltýnová
Když byly naše dvě děti malé,tak moje maminka i tatínek byli oba v důchodu.Chodila jsem bez starosti do práce,protože jsem věděla,že je o ně postaráno.Tak i já jsem se snažila našim dětem pomoci s hlídáním.Synovu dcerku jsem jezdila hlídat do Prahy.,než ji vzali do školky.Tak přes týden Praha,V pátek večer autobusem domů a v neděli odpoledne opět Praha a tak to bylo asi půl roku.Dcera bydlí kousek od našeho domu,tak jsem chodila vnučky vypravovat do školy a školky.měla jsem pracovní dobu ,která začínala v 8 hodin,tak jsem to stíhala,Ale lituji rodiny,které nemají babičky.Nemají to lehké.
Zoja Sedláčková
Když byly moje děti malé, obě babičky ještě pracovaly ale přesto jim o prázdninách obětovaly část dovolené. My to máme snazší, máme už volno celý rok. Máme vnoučat požehnaně a taky si s nimi, vždy když dorazí, užíváme. Naposledy teď o podzimních prázdninách.
Soňa Prachfeldová
Krásná fotečka, když byly vnučky malé, já samá práce a teď když mám více času, jsou už velké slečny, škoda.
Jana Šenbergerová
V sobotu k nám dorazí můj trojlístek: 12, 10, 1. Naposled jsme se viděli o prázdninách, to jsme ještě měli čilé batole. Teď už objevuje svět vzpřímeně, bude co hlídat. Všichni se moc těšíme. :-)
Hana Šorejsová
Moc hezké, s vnoučaty prožívám podobné !
Marie Magdalena Klosová
Danielo,jsi úžasná!!!Nejen se svými skalkami na zahradě,ale i se svými vnoučky ve skalách!
Jaroslava Handlová
Danielo, na tom snímku je vidět, že odvaha Vám neschází. Je to hezké, že učíte mladé úspěšně zdolávat překážky. Přeji Vám s vnoučaty hodně radosí.
VANDA Blaškovič
...Zuzanko P., ale kdybyste chtěla dětskou společnost i na chvilku..není problém....viz: Naše zlatíčka,milujeme je.Ahoj ! Vanda
Zuzana Pivcová
Tyto situace neznám a znát nebudu, ale přeji každému, kdo má možnost, aby si je pěstoval.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.