FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Kristýna Dorazilová

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Kristýna Dorazilová

17. 10. 2014

Kristýna Dorazilová se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Podle pravidel jako první v diskusi k zadávacímu článku (v čase 12:16:42) správně odpověděla, že na snímcích je starobylé skotské hlavní město Edinburgh a hbitý mořský lovec terej bílý. Paní Dorazilová získává audioknihu Vejce a já od Betty MacDonaldové, kterou nám do soutěže poskytla audioteka.cz. Gratulujeme!

Správně tipovaly také dámy Zdeňka Žichovská a Jiřina Votavová, leč o něco později než vítězka.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští pátek. A nebojte se tipovat. Vidíme, že vás tato soutěž zajímá, zadání čte mnoho z vás, ale jen zlomek si troufá hádat. Obavy jsou zbytečné, vždyť o nic nejde.

A na závěr si pro jistotu zopakujme pravidla:
Každý pátek v 9.00 hodin umístíme na portál dvě fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní pamatku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na obě otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku).

Ale pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny večer mezi 19.00 a 20.00 hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce další nápovědu. U otázek bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

 

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice, která má ve své nabídce přes 2000 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách http://audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače.

Fotohádanka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Já jsem se dostala na internet až odpoledne, bývala bych se dokonce trefila, ale stejně už bylo pozdě. Gratuluji!
Jana Šenbergerová
Blahopřejeme! Po ránu se nám nepovedlo připojit, tak jsme to vzdali. Ptákem jsme si byli jisti, ale u města jsme váhali. :-)
Alena Tollarová
Na Edinburgh i Salamancu jsem se dívala, ale nezdálo se mi to. Ale protože ptáka jsem nepoznala, i když je velmi známý, tak jsem ani neriskovala. Moc tipů tu tedy vůbec nebylo.
Květa Křivohlávková
teď koukám, že není zaznamenaná moje odpověď :(
Vlasta Holasová
1.evropské univerzitní město, které je zapsáno na Seznam světového dědictví UNESCO je Salamanca ve Španělsku 2.rodové jméno uvedeného ptáka je Terej
Zdenka Žichovská
Terej bílý a Edinburgh
Kristýna Dorazilová
EDINBURGH TEREJ BÍLÝ
Anna Potůčková
Snad se jedná o skotské město Edinburgh a na druhém snímku je volavka
LENKA VORÁŘOVÁ
salzburg terej
Hana Rypáčková
Salzburg

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...