Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Naděžda Špásová
9.8.2021 09:46
To musely být opravdu krásné prázdniny, vnučky jsou fešandy. :-)
Soňa Prachfeldová
9.8.2021 07:25
Krásné bezstarostné mládí, babičky s takovým nemohou zestárnout.
Jitka Hašková
8.8.2021 17:17
Bezvadné, jak si děvčata užívají léto.
Jana Šenbergerová
8.8.2021 16:53
Své vnučky jsem celý rok neviděla, teď si jich užívám. Z jedné už je slečna a druhá k nepoznání změnila své chování. Před rokem neustále protestovala, nad každým jídlem se kroutila, byla uječená. Neskutečně "zmoudřela". Své věci udržuje v pořádku, pomáhá mi, bez protestů čte, píše, počítá. S chutí sní, co dostane, a za všechno jídlo mě chválí. Až je mi líto, že ji vídám tak málo. Přeji vám hodně společných chvil a radosti s vašimi vnučkami.
Alena Várošová
8.8.2021 14:32
Šťastná to babička,která by se nechtěla pohlubit svými ratolestmi,no snad každá.Užívejte si společných prázdnin,za čas z vnučesk budou dámy a budou mít svůj život a jak rády budou vzpomínat na prázdninové okamžiky u babičky.
Jana Kollinová
8.8.2021 12:26
Líbí se mi prezentace Vašich soukromých prožitků. Kompozice Trojlístek pod posvátným stromem je dokonalá. Děkuji za zprostředkování lásky a obdivu k vnoučatům. :-)
Elena Valeriánová
8.8.2021 10:39
Pěkně jsem se pobavila nad hezkými fotkami, bezva popisky. Jste šťastná žena, když můžete trávit čas s vnučkami. Budou mít na tyto chvíle určitě krásné vzpomínky. Přeji Vám hodně zdraví a takových krásných chvil.
Daniela Řeřichová
8.8.2021 10:27
Hezký fotopříběh, je vidět, že každá slečna je svá. Užívejte si společně co nejvíce - nejen - prázdnin, čas se nedá vrátit.