Vernisáž fotografií: 
Křest mé knihy pohádek

Vernisáž fotografií:
Křest mé knihy pohádek

15. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Paní Dano, nechápu proč jste se nezúčastnila soutěže Lady sympatie. Myslím, že s tím co děláte, jste měla šanci na výhru.
Soňa Prachfeldová
Paní Dano, blahopřeji k takovému nádhernému dílu , obdivuji, je za tím určitě moře lásky, práce starostí !
Eva Mužíková
Z celého srdce blahopřeji, Vaše pohádková knížka je jistě úžasná. Patří Vám můj veliký obdiv.
Alena Vávrová
Jít si za svým snem a dojít úspěšně do cíle nebývá snadné a Ty jsi to , Dani, dokázala. Knížka Pohádek pro Adélku je krásná a krásně ilustrovaná, než jsem ji darovala vnučce, přečetla jsem si ji sama jedním dechem. Tak Ti přeji, aby se pro každý její výtisk našel tak vděčný čtenář.
Olga Štolbová
Danuš, máš můj obrovský obdiv. Gratuluju a děkuju za všechny babičky, které svým vnoučátkům čtou a vyprávějí. Jsi opravdová pohádková babička. ♥ ♥ ♥
Hana Rypáčková
Blahopřeji k dosažení cíle.Je to jako narození dítěte....Jistě přináší dětem hodně radosti...
Jana Šenbergerová
Danuško, blahopřeji vám k úspěšnému dokončení knihy a jejímu uvedení do života. Vím, co to obnáší, i když jsem sama žádnou nenapsala. Knížce přeji rychlou cestu k těm, kterým je určena, a nejen za sebe se ptám, kde bude k mání. Děkuji! :-)
Zuzana Pivcová
Vymyslet jednu pohádku je těžké. Vymyslet knihu pohádek je úžasné. A vymyslet sbírku a uvést ji celou tou nutnou drahou do života musí být nadlidské. A nadlidsky krásné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody