Kdo nebyl u voleb,
nemá co nadávat

Kdo nebyl u voleb,
nemá co nadávat

12. 10. 2014
Moje próza volby
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Málokdo chce poctivě nést zodpovědnost a podle mě ty podílové výpočty nahrávají straničkám arůzným uskupením, mělo by být složení podle skutečného počtu jednotlivců a přímá volba starostů, pak by to vypadalo jinak, máte pravdu pane Horáčku, že nadávání a sezení za půllitrem, či kamny, nic nevyřeší, pokud se nezvednu a nejdu něco dělat, to platí i v životě !
Jana Slavíková
To Jan Blahoslav: bohužel jak, kde. Navíc místní ČSSD je schopná se spolčit s kýmkoliv (jak prohlásil sexy mozek Paroubek - i s marťany), tedy s i s komoušema. Byla jsem prvně ve volební komisi a velmi mě překvapily poměrně početné skupiny lidí, kteří vůbec neměli tušeni, jak volit a při počítání hlasů množství volebních listin s naprosto stejnými zakřížkovanými kandidáty. Všichni jsme cítili, o co jde, ale konkrétní důkazy nejsou.
Miroslav Štorch
Potěšily mne výsledky voleb komunálních i senátních. Bezohledná politika pana chemika Kalouska, která dělal pokusy s důchodci a zdravotně postiženými se obrátila proti němu a TOP 09. Před časem opustil zbaběle stranu KDU-ČSL, protože tehdy se nedostala do parlamentu. A nyní se dostala tato zdánlivě slabá strana do popředí díky voličům, kteří jí více důvěřují než TOP 09. Boží mlýny melou pomalu - ale jistě. Snad pan Kalousek nepřestoupí zpátky zpět do strany, ze které utekl - jako to kdysi udělal vychytralý Winston Churchill.
Jan Blahoslav
K volbám jezdím i na vozíku - máme bezbariérový přístup. Naštěstí komunisti tentokrát dostali celkem na frak.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody